Лакримила / Lacrimilla капки за зачервени и уморени очи 10 монодози

2
Добави коментар

Лакримила е иновативен фито-продукт, който предпазва, овлажнява и успокоява и най-раздразнените очи. Разработен е под формата на изключително удобни и лесни за употреба монодози в стерилни флакони и е предназначен както за профилактика, така и за лечение на зачервени и уморени очи.

Подходящ е при повишено сълзене и умора на окото, причинено от продължително натоварване на окото или външни агенти (прах, вятър, цветен прашец, климатик, продължителен престой на компютър), както и при сухота в очите. Може да бъде прилаган при използването на контактни лещи.

Лакримила е медицинско изделие и представлява комбинация от дестилирани води на 5 билки, познати с благоприятното си въздействие за човешкото око. В състава му влизат натриев хлорид и натриев дехидрогенфосфат, които имат за цел в тази комбинация да спомогнат за възстановяване и стабилизиране на ph. 

Подходящ за:

Бебета над 6 месеца, деца и възрастни.

Лакримила се понася добре, не са известни странични ефекти или взаимодействия, свързани с употребата му. Съдържа само безопасни съставки, които позволяват продължителното му използване. Може да бъде прилаган едновременно и с други офталмологични лекарства.

Активни съставки:

Дестилирана вода от Очанка (Euphrasia Officinalis), дестилирана вода от Арника (Arnica Montana), дестилирана вода от Дива бяла тиква (Bryonia Alba), дестилирана вода от Седефче (Ruta Graveolens), дестилирана вода от лайка (Chamomilla Vulgaris), натриев дехидрогенфосфат, натриев хлорид, пречистена вода. 

Начин на употреба:

Бебета над 6 месеца и деца до 3 години: по 1 капка във всяко око.

Възрастни и деца над 3 години: 1-2 капки във всяко око, 2 или 3 пъти на ден.

1.Отделете флакон с еднократна доза и го отворете, като завъртите капачката.

2.Стиснете флакона здраво и капнете по няколко капки във всяко око.

Предупреждения:

Продуктът е предназначен само за очи. 

Не използвайте, ако сте алергични към някоя от съставките. Ако изпитате дискомфорт в очите, спрете употребата на продукта и се консултирайте с лекар.

За да се предотврати замърсяване , не докосвайте върха на флакона по време на употребата.

Не съдържа консерванти, затова трябва да изхвърлите флакона за еднократна употреба, дори ако е използван частично. 

Съхранявайте далеч от източници на топлина и светлина, при температура под 25 градуса Целзий. Пазете далеч от достъп на деца.

Опаковката съдържа 10 флакона за еднократна употреба, всеки по 0,5ml.

Прочети още