Пролет/лято 2014: Тенденции в маникюра

1
Добави коментар
Erol1001
Erol1001

Независимо дали искате да привлечете вниманието на околните към ноктите си или предпочитате те да са само лек акцент към визията ви, тенденциите за сезон пролет/лято 2014 ще ви покажат кои са най-подходящите цветове, в зависимост от случая и вашите желания.

Запознайте се с различните лакове за нокти и художествените дизайни върху тях. Те ще ви помогнат да завършите страхотната си външност като почерпите вдъхновение от тях. Без значение кой от показаните варианти ще харесате, със сигурност ще изглеждате ослепително.

Едноцветни лакове Те никога не излизат от мода със страхотните си нюанси и цветове. От искрящото жълто до наситеното зелено, изберете този, който най-много привлича вниманието ви и не се страхувайте да експериментирате. Все пак става въпрос за пролетта и лятото – най-топлите и цветни сезони от годината.

Pinterest

Pinterest

Метален отблясъкТова са т. нар. металически лакове, които са изключително модерни този сезон. Освен върху дрехите, нюансите намират място и върху ноктите ви. Страхотен избор, с който ще бъдете ултрамодерни и в крак с модните тенденции. Изпробвайте най-различни нюанси – от медено до златисто, от графитено към светло сребристо.

Pinterest

Pinterest

ЛинииЩо се отнася до декорациите върху вашите нокти, без да се притеснявате заложете на тънките линии. Те са страхотен и лесен начин, с който да украсите маникюра и да развеселите ежедневието си. Без значение какъв цвят ще изберете или в коя посока ще ги разположите, бъдете сигурни, че няма да сгрешите.

Pinterest

Pinterest

Неутрални пастелни цветовеТова са онези нежни нюанси на пастелните цветове, които ви карат да покажете романтичната си и нежна страна. От розово до прасковено и от бледолилаво до синьо, няма как да не се влюбите в тях.

Pinterest

Pinterest

Бял маникюр със закачкаКласическият бял лак, също като едноцветните, едва ли някога ще излезе от мода. Този път обаче той поема в нова посока, като приветства интересни и оригинални акценти върху себе си. Например точки или линии. Получава се модерен вариант на една добре позната на всички ни класика.

Pinterest

Pinterest

ПолумесециТази тенденция завладя модните подиуми и нас, jenite, заради изчистения си минималистичен вид. Идеята е много леко да бъде загатнато, че всъщност имате някаква украса върху ноктите си. За този вид лакиране се препоръчват неутралните силно наситени цветове.

Pinterest

Pinterest

Телесен маникюр Той се задържа доста дълго на модния подиум и, както сами можете да видите, няма намерение да слиза от там. Тази година обаче се търсят нюансите, които са по-близки до кожата. Затова съобразете цвета на лака с този на вашия тен.

Pinterest

Изискани тъмни нюансиОсвен светлите тонове, не отхвърляйте с лека ръка и тъмните такива. Те също са винаги актуални и няма да сбъркате, ако ги избирате. Класиките в черно, тъмносиньо и червено са чудесен избор за по-официално събитие или парти с приятели.

Pinterest

Pinterest

Изкуство върху ноктите Няма как да минем и без различните рисунки върху ноктите. 3D маникюрът няма да е особено модерен този сезон, но всякакви цветни експерименти няма да ви навредят. От пръски като от боя до красиво подредени цветя, ще трябва поне веднъж да заложите и на този стил.

Pinterest

Pinterest

Ако статията ви е харесала, станете част от Jenite.bg във Facebook!