Не правете това на първа среща – Edna.bg

1
Добави коментар
Karadjov
Karadjov

Снимка:
Thinkstock

Един от въпросите, на които няма точен отговор, е какво трябва да правим с жените на първа среща. Особено, ако искаме да ни „вържат“ веднага след нея. Получавал съм всякакви съвети, които могат да се обобщят в това, че най-важно е да изслушваме дамата и да правим точно това, което тя предложи. Така тя щяла да остане с впечатление, че сме достатъчно внимателни към нея, което би било добра основа за нейното доверие към нас.

На пръв поглед това изглежда наистина работещо в полза на мъжете. На практика обаче, нещата не стоят точно така. Всичко зависи от конкретната ситуация и най-вече от това дали мъжете правилно разчитаме предложенията, които жените ни отправят по време на среща.

Търсейки отговор на въпроса какво се прави на първа среща, за мое съжаление, успях единствено да разбера какво да не се прави тогава.

Ще ви споделя горчивия си опит, описвайки какво се случи с мен на няколко първи срещи с различни момичета. Не забравяйте, че правих това, което дамите предлагаха.

Ситуация 1:

Уговорих си среща с момиче, което от доста време харесвам. Тя предложи да се видим направо в нейния апартамент, а аз без никакви колебания приех. Когато влезнах в дома ѝ, видях, че бе планирала да сме само двамата, ако ме разбирате. Малко след това направо вече бях по гащи. После скочих под завивките, взех лаптопа и започнах да сърфирам из Фейсбук, Vbox7 и други сайтове.

В същото време включих телевизора, за да гледам „Като две капки вода“. След това заспах, а момичето веднага ме събуди и по изключително груб начин ме изгони от тях с мотива, че не съм отговорил на очакванията ѝ. Бях абсолютно изненадан, защото още с влизането ми в апартамента, тя ми каза: „Чувствай се като у дома си“. И аз точно това направих – нещата, които правя у дома.

Ситуация 2:

След много безуспешни опити, успях да убедя едно чудесно момиче да ми дойде на гости. За нея ме бяха предупредили, че била маниачка, което доста ми се понрави. Веднага след пристигането си у нас, момичето ми приготви невероятна вечеря. След това изми чиниите, изчисти с прахосмукачката и забърса праха от шкафовете. Помолих я да не прави тези работи, защото все пак е гостенка, но тя ми заяви, че така е възпитана. Аз се съгласих.

Но когато ѝ предложих да „омачкаме чаршафите“, тя ми отказа, защото съм нямал ютия, пък не обичала да оставя неоправени нещата след себе си. Бяха ми казали, че е маниачка – нали затова я поканих вкъщи – но не знаех, че е маниачка на тема домакинство.

Ситуация 3:

Излизам на романтична вечеря с момичето. Още в началото на вечерта тя предложи да пием скочове. Аз, като истински кавалер, веднага уважих желанието ѝ – обадих се на всички кочове от компанията ми и ги поканих да се присъединят към нас. Така и не разбрах защо момичето стана от масата и си тръгна разочаровано.

Това е малка част от горчивия ми опит. Ако пък някой има успех и са му „вързали“ на първа среща, правейки това, което жената предложи, нека го сподели. Лично аз не намерих работещата схема.