Почивка на море в Приморско! Нощувка + закуска + обяд + вечеря + басейн, шезлонг и чадър на ТОП ЦЕНА в Хотел Черноморец!

Почивка на море в Приморско! Нощувка + закуска + обяд + вечеря + басейн, шезлонг и чадър на ТОП ЦЕНА в Хотел Черноморец!

Особености

Хотелски комплекс Черноморец е разположен на 60 километра южно от град Бургас в началото на град Приморско, в един от екологично най-чистите райони на българското Черноморско крайбрежие. 

Уникалното разположение, заобиколен от горски парк, в близост до красивия морски плаж, голямата плащ 45 декара, изградената материално техническа база, високият стандарт на обслужване и желанието на екипa да направи престоя на нашите гости незабравим превръщат комплекса в изключително привлекателно и подходящо място за организиран детски отдих.

Комплексът разполага с над 700 легла, разположени в три хотелски корпуса, стилен ресторант с красива тераса с изглед към двата басейна и многобройни възможности за смислено и привлекателно организиране на отдиха на нашите туристи.

Вашата оферта за почивка на море в Приморско!

Условия Ваучерът е валиден от 26.05.2014г. до 31.08.2014г.     Почивка на море в Приморско! Нощувка + закуска...
Прочети цялата публикация
Коментари

Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност