GPS НАВИГАЦИИ ЗА КОЛИ И КАМИОНИ: Prestigio Таблет + GPS навигация за камиони + Цифрова телевизия

1
Добави коментар

Prestigio Таблет + GPS навигация за камиони + Цифрова телевизия

На вашето внимание можем да ви представим един нов продукт на марката Prestigio, а именно моделът Таблет с вградена навигация и цифрова телевизия. Характеризира се с 7 инча дисплей, резолюция 800×480 пиксела, оперативна (RAM) памет: 1GB, вградена памет: 8GB + Карта памет 8GB БОНУС, операционна система Android 4, 2 камери, безжичен интернет WiFi, GPS с инсталирани 2 софтуера за камиони с карти на България и цяла Европа, тестван цифров ТВ тунер, FM трансмитер, БОНУС: стилус-писалка.
Моделът на Prestigio има вграден TV тунер, позволява да се приема безплатно излъчвания цифров телевизионен сигнал. Поддържа се новият стандарт MPEG4. Устройството има вградена антена и на местата, където има покритие качеството на картината е отлично.
* GPS навигация с инсталирани 2 СОФТУЕРА ЗА КАМИОНИ, Подробни карти на България, Европа, Турция, Русия и Скандинавски страни, Меню и гласова навигация на Български език., Търсене по адреси, точки на интерес (POI), и координати.
Възможност за въвеждане параметри на камиона: Дължина, височина, тонаж, брой оси и други. Инсталирани толколетни станции за Германия и винетни стикери за Бенелюкс
* Инсталирано приложение DVR – Видео регистратор. За съжаление всекидневно ставаме свидетели на множество злоупотреби на пътя. Водачите, които нарушават масово правилата, неправомерни действия на служителите на реда и агресивната физическа саморазправа са само част от нередностите, с които се срещаме по пътищата. Поради тези причини не отлагайте закупуването на такива продукти, а си поръчайте камера за автомобил от нас още днес. Утре вече може да е късно, ако например някой гражданин реши умишлено да предизвика ПТП с вашия автомобил с цел да Ви изнудва за пари.
* ГАРАНЦИОНЕН СРОК на продукта 2 години и устройството ще пристигне при Вас, с попълнена гаранционна карта. Гаранцията от Prestigio е от типа Collect & Return до 48 часа. Това означава, че при установен проблем, се обаждате на сервизния телефон и след това изпращате с куриер продукта към сервиза, като транспортните разходи се покриват напълно, и в двете посоки, тоест не дължите нищо за изпращането на продукта към сервиза, а също не дължите нищо, и за връщането на продукта от сервиза до Вас. От сервиза на Prestigio поемат ангажимента да реагират възможно най-бързо, а именно до 48 часа.
Продуктът може да бъде закупен от ТУК.