Kошмарът за фармацевтичната промишленост – Сода бикарбонат

1
Добави коментар
lozanov
lozanov

Super Editor

11 месеца ago
Няма коментари
5,047 Views

Лечебните свойства на содата, натриев бикарбонат, ужасяват  производителите на скъпи и често безполезни или вредни лекарства.

Според изследванията досега, ракът е млечна киселина, която се образува, когато определен вид гъбички или мухъл живеят в среда, лишена от кислород, пише riseearth.com. Също така е установено, че чрез пропускане на много висока концентрация на кислородни молекули през раковите клетки, те могат да  елиминират напълно рака.

Не всеки може да приеме в действителност, че веществото, което виждаме всеки ден – натриев бикарбонат (сода) може да предложи много повече ползи, отколкото повечето много скъпи лекарства. Има, обаче, много доказателства, че содата може действително да лекува много сериозни заболявания, дори такива като рак и диабет. Лекарите също така препоръчват да се използва сода, защото тя  има невероятни свойства.

Натриевият бикарбонат, следва да се отбележи, е много широко изследвано вещество, което се е използвало в продължение на няколко години, дори от онколозите. Токсичността на химиотерапията и облъчването е такава, че може да унищожи жизненоважни органи, като например черния дроб и бъбреците, и следователно, натриевият бикарбонат обикновено се дава на пациентите периодично за да се предотврати такова развитие.

Навсякъде по света  много хора добавят натриев бикарбонат във водата за пиене, за да се предотвратят  клинична ацидоза и други нежелани ефекти. Добре известен е фактът, че содата е спасила живота на много хора в извънредни ситуации. В комбинация с други природни вещества като йод и смес от магнезиев хлорид, тя има удивителни свойства.

Един от основните проблеми в човешката физиология е липсата на бикарбонатни йони. Това води до намаляване на нивото на рН на кръвта. Ензимите са основна част от биохимичните реакции , а те са много чувствителни към нивото на рН. Те работят най-добре в среда, която не е киселинна. Фактът, че клетките  работят най-добре в леко алкална среда, повишава  увереността в ефективността на содата.

Диетата играе много важна роля в поддържането на нивото на кръвната рН до приемливо ниво. За съжаление , съвременното хранене насърчава намаляването на рН, което прави кръвта леко кисела.

Клетъчната активност драстично се затруднява, когато е налице съответния дисбаланс в нивото на рН на организма. Клетките дегенерират,  когато рН е киселинна, което води до сериозни здравословни проблеми, като например рак, гастрит, остеопороза, диабет и сърдечно-съдови заболявания.

Натриевият бикарбонат помага да се транспортира кислород към разширените кръвоносни съдове и освобождава кислород от клетъчните тъкани, което води до повишаване на нивото на рН. Когато значението на рН в урината е високо, в пикочния тракт настъпва кристализация на продуктите, които се отделят.

Известен факт е, че пикочната киселина причинява подагра, камъни в бъбреците, диабет и сърдечно-съдови заболявания. Алкосан (Alcosan), което е токсично съединение, се формира от гъби в кисела среда и е доказано, че предизвика различни видове рак и диабет.

Когато се прилага орално сода, сериозни заболявания като артрит, подагра и грип могат да бъдат  предотвратени. Тя също така помага на панкреаса адекватно да изпълнява своите дейности, които включват производството на инсулин и бикарбонатни йони.

Няма значение дали човек страда от такива ужасни болести като сърдечно-съдови, рак или дори грип, но когато натриев бикарбонат и магнезиев хлорид се приемат заедно през устата, тези лекарства предлагат лечение, което е естествено и безопасно.

Те работят ефективно за да могат ефективно да избавят тъкани, клетки и органи от  всички токсини и киселини. Содата е наистина прекрасно природно  вещество и кошмар за фармацевтичната промишленост.