За нас – Creative ideas & design

2
Добави коментар
sixthsense
sixthsense

Creative ideas & design е част от БЛ Консултинг ЕООД с ЕИК- 131071078 за повече информация вижте търговския регистър

Непрекъснато следим новите стандарти и тенденции в уеб дизайна, за да подобряваме своите услуги и да можем да създаваме неповторими и качествени продукти за своите клиенти и техния бизнес. Продуктите, които създаваме са съобразени с индивидуалните виждания на всеки клиент. Концепцията ни се основава на креативност и иноваторство,
качества, които нашите специалисти притежават.

Екипът ни е съставен от млади и амбициозни специалисти с богат опит в програмирането, уеб дизайна, SEO оптимизацията, графичния дизайн и продуктовата фотография. За нас „новият проект“ е предизвикателство. „Creative ideas & design“ се стремим да дадем максималното, на което сме способни в мисията си да осъществим всяка идея на своите клиенти.

Коректност и точно отношение са неща, на които много държим. Повечето ни цени се договарят, а сроковете за изпълнение се спазват стриктно. Следваме индивидуалното виждане на всеки клиент, като целим максимално разчупване на стандартите.

Независимо от мащаба на поръчката, ние винаги подхождаме отговорно и професионално. Анализирайки внимателно идеите на своите клиенти, успяваме да дадем възможно най-уместното решение на техните нужди – професионален сайт с неповторим дизайн.

Уеб сайтът е лицето на бизнеса, маркетинговото оръжие, и ние знаем това! Качествено изработеният сайт има уникален дизайн, функционалност и идентичност, но най-важното е да отговори на нуждите на конкретния потребител! А ние знаем и това! Именно така създаваме точно „Вашия сайт„!

„Вашият сайт“ е „Вашето сърце“ – работи за Вас денонощно, 365 дни
годишно!

► Всеки бизнес може да открие при нас нещо за себе си, с което бихме могли да помогнем. Разгледайте портфолиото ни и попитайте чрез формата ни за контакти, как може да разрешим даден ваш проблем и подобрим работата Ви.

► Подробни описания за услугите предлагани от нас: Creative bassic (изработване на малък сайт), Creative blog (изработване на личен блог), Creative store (изработване на онлайн магазин), Creative corp (корпоративен сайт), Продуктова и рекламна фотография, Изработка на лого, както и трите пакета Creative SEO (mini, basic и pro).

► Цените на които работим са едни от най – добрите на пазара. Качеството е на световно ниво. Ние работим само с най – новите инструменти, софтуер и хардурер.