Работа и доходи от къщи

13
Добави коментар
Didohotep
Didohotep

Нека да разгледаме по-реалните възможности за основен или допълнителен доход от седене в къщи, съчетано с и с известна работа. Преди всичко, нека да се възползваме от собствените си таланти, знания, умения или най-малкото – от образованието си, като работим точно за каквото сме учили. Но как?

Пишете в собствен сайт по специалността си.
Много просто – правим си сайт в интернет (излиза съвсем, абсолютно безплатно) и започваме да пишем в него според образованието си – за каквото сме учили. Разбира се, бележника ни е пълен с шестици, така че, това не би следвало да ни затрудни. След това монетизираме сайта си с някоя от рекламните програми на големите имена в интернет и ето допълнителни пари за семейния ни бюджет.

След това продължаваме с някое свое хоби. Днес е много модерно всичко, което е «Hand-made» както се казва на английски език и което означава «направено на ръка» или преведено по-грамотно – «ръчна изработка». Например, плетени ръкавички и шалчета за деца, прекрасни пуловери от естествена вълна (има я по пазарите), калъфки за GSM-и от пъстроцветни родопски тъкани и т.н.

Доходи от хоби работа за мъже.
Ако горното са умения подходящи най-вече за жени (ако не ги владеете, научете ги!), то определено има и такива за мъже – сковаване на къщички за домашни любимци, като започнем от кучета, котки, папагали и т.н. Или ако сме на село или с вила – отглеждането на традиционни подправки или култивирани билки, или различни семена, цветя в саксии и т.н.

Ако сте любител рибар, или любител на каквото и да е, то със сигурност има и други любители на същото. Така че, започнете да изготвяте периодичен бюлетин (печатен или в интернет) за най-добрите местенца за риболов, начините, тънкостите, времето и всичко, за което се сещате по съответната тема. А темите могат да бъдат хиляди – особено е вълнущ добива на злато и находищата…

Пачуърк, скрапбукинг и още цяла поредица подобни понятия, навлезли у нас от английски език, но нарочно няма да обяснявам какво означават. Заинтерисувайте се наистина и ще намерите много информация за всяко едно от тях, а това във всички случаи си е един чудесен начин в приятна и релаксирана среда, да изкарвате не малко допълнителни пари от своите таланти с работа от къщи.