Всичко за ламперията | Ламперия | pvc ламперия и облицовки

1
Добави коментар
bga
bga

След достатъчно на брой години прекарани на пазара на различни видове настилки и облицовки решихме, че можем да компенсираме недостатъците, които толкова много ни се набиваха на очи. Това естествено можеше да се случи само след като основем собствена фирма и излезем като независим играч. И така след добро обмисляне и преценка взехме решение да действаме и станахме вносител на ламперия. Защо ламперия? Защото ясно видяхме потенциала на този продукт и неговата реализация в България. Ламперията дава гледка приятна за окото съчетана с функция на една несравнимо добра цена, което е идеална комбинация за жизнения стандарт в страната.

Чрез създаването и развиването на собствена фирма най-после имаме шанса да разгърнем потенциала и идеите си докрай и с това да разкрием нови хоризонти за нашите способности. От начина, по който комуникираме с производителите до начина, по който провеждаме преговори с клиентите си характерното за нас е изключително личния подход и отделяне необходимото време и внимание на всеки човек, с когото общуваме. Това създава неповторима приятелска атмосфера, в която бизнеса е просто естествена част от общуването.

Нашето голямо желание е да допълним и обогатим пазара на облицовъчни продукти по един неповторим начин, което да ни стабилизира и служи като основа за едно успешно бъдещо развитие.

Христо Стоянов и Любомир Лазаров