Да създадем много радост за децата с дървени играчки – животинки!

1
Добави коментар

Ако сте от родителите, които се стремят да развиват въображението на децата си и да ги възпитават извън стандартите на масовата култура, имаме чудесна новина за вас. Представяме ви нашите ръчно изработени дървени играчки с възможност за персонализиране. Дървените фигурки са с форма на различни животни и са красиво изрисувани от ръката на художник. Върху всяка жинотинка ние от takova.com ще изпишем текст по ваш избор. Това може да бъде името на детето, за което е играчката, или кратък поздрав за рожден ден или друг празник.

В основата на идеята стои желанието на художничката Петя Стефанова да предложи на малката си дъщеря алтернатива на обичайните, популяризирани от рекламите пластмасови играчки. Когато се запознахме с Петя и видяхме чудесните й творения, веднага припознахме нейното хрумване като наша инициатива. Защото както знаете, мисията ни е да ви помагаме да разчупвате клишетата на ежедневието.

Кое прави дървените ни играчки добър избор за всяко дете?

Дървените играчки са много по-издръжливи в сравнение с пластмасовите – трудно се чупят и е много вероятно да останат и за децата на вашите деца. Предаването на играчките през поколенията ги прави наистина специални, защото им придава сантиментална стойност. С такава играчка, останала от мама и татко, а защо не и от баба и дядо, вървят в комплект и истории за пакости, белички, за „големите“ тъги на детските игри, за победите на малките герои… В този случай играчките стават много повече от средство за забавление, те са повод за общуване между малките и големите, начин да се „запознаваме“ с близките ни хора и да останем в паметта на нашите деца.

 

Дървените ни играчки са ръчно изработени от художник, който влага лично отношение в извайването на дървото. Те са специални, защото всяка една животинка е изваяна от талантливите ръцете на нашата приятелка Петя – човек естет, с усет към красивото и разбира се, чудесна майка. Ето защо нашите играчки имат душа и възпитават у децата афинитет към красивото.

С дървените животинки лесно научавате най-малките как изглежда кравата или патенцето, какви звуци издават. Също така могат да помогнат и при ученето на първите буквички. За детето няма по-голяма радост да познае името си и да знае, че този дървен приятел е създаден специално за него.

Тези играчки могат и да говорят! Но това е тайна, в която само вие можете да посветите вашите деца. Просто им подарете приятел, отделете от времето си и им покажете как може да се общува с него. По този начин не само ще развивате въображението на детето си, но и ще си създадете общи спомени.