Съдби на кръстопът обърка зрителите – вижте истината!

3
Добави коментар
drgerev
drgerev

Съдби на кръстопът обърка зрителите – вижте истината! 2.00/5 (40.00%) 3 votes

Съдби на кръстопът заблуждава зрителите, че историите са 100% реални, а участниците – истинските потърпевши

Съдби на кръстопът обърква зрителите

Съдби на кръстопът тотално обърка зрителите, да не кажем, че направо ги побърка, увери се Kliuki.net. Предаването не дава информация за сценария и затова на какво се уповават историите в него и това смущава феновете пред екрана. Макар Kliuki.net неколкократно да сме обяснявали, че участниците са непрофесионални актьори и случките не се случват в реално време, все още има зрители, които не разбират това.

„Моля ви, дайте ми координатите на момичето от вчерашния епизод, искам да й помогна. Грабна ми сърцето и много ме трогна, бих искал да й помогна с малка сума“, пише фен на предаването на страницата на Съдби на кръстопът във Фейсбук.

Коментарът на объркания зрител доказва само още веднъж, че феновете не са наясно с идеята на формата. Повечето от историите в него са само заимствани от истински случки, но не препредават реалността едно към едно. В тях има и голяма доза художествена измислица.

Освен това, историите не се разиграват от реалните потърпевши, а от аматьори, избирани с кастинг. Масово зрителите се заблуждават, че в действителност оператор с камера нахлува в дома на семейството, за да снима историята им.

Не, всичко е бутафорно, снимано с предварително подготвен екип, поредица от дубли, специално наети непрофесионални актьори, с изучени предварително реплики и т.н. Т.е. цялата организация е като за снимане на филм!

Ето защо, колкото и да им се иска на някои зрители да помогнат на даден персонаж от Съдби на кръстопът, това няма как да стане. Повечето от историите дори не са заети от български казуси, а от чуждестранни.

Такъв е например епизодът с жената, която забременя с близнаци от двама различни бащи. Това е изключителна рядкост, но все пак има такива случаи. Историята обаче не е заимствана от български казус, макар много зрители да си мислят обратното.

Да държат феновете си неведение и да не обясняват каква е истината за предаването, може би е трик на Съдби на кръстопът. По този начин форматът е още по-любопитен на зрителите.