Съдби на кръстопът пълен с гафове! Топ 3 + Видео

3
Добави коментар
drgerev
drgerev

Съдби на кръстопът пълен с гафове! Топ 3 + Видео 5.00/5 (100.00%) 1 vote

Съдби на кръстопът изкара двумесечни близнаци вундеркиндчета, които имат зъбки и вече вървят сами

Според Съдби на кръстопът това дете е бебе на 2 месеца

Съдби на кръстопът е едно от най-рейтинговите предавания на Нова тв и предизвика неочакван интерес сред зрителите. То обаче се продуцира с минимални средства, тъй като не се наемат професионални актьори и разходите са сведени до минимум. Дали заради това, или просто защото няма безгрешни хора, но от Kliuki.net забелязахме доста гафове в предаването.

Гаф Номер 1

Култов беше например последният гаф в епизода с момичето, което роди близнаци от различни бащи. Само няколко месеца след раждането, децата вече бяха пораснали, със зъбки и вървяха. Глас зад кадър обаче изрично подчертава, че близнаците са на два месеца – възраст, на която никое бебе не може да върви, нито изглежда по този начин.

Близнаците, снимани в епизода на Съдби на кръстопът, бяха поне на годинка, но явно сценаристите са се оплели в избора на деца.

Гаф Номер 2

В Съдби на кръстопът героите масово живеят в палати

Друг гаф в Съдби на кръстопът забелязахме в епизода с малтретираната майка на две деца. Съпругът й й забраняваше да работи и след поредица от скандали, накрая й посегна. Жената се отърва с изкълчена китка и нараняване на челото. На излизане от болницата обаче превръзката беше на едно място, а после раната се измести. Това е чест гаф, който се наблюдава дори при някои високобюджетни филми.

Гаф Номер 3

В Съдби на кръстопът 95% от героите живеят в луксозни жилища, с направени ремонти и скъпо обзавеждане. Ако сценаристите искат да отразяват действителността в България и епизодите да са максимално реалистични, е редно да снижат малко стандарта на живот. Защото е нереално самотна безработна майка, която се оплаква, че няма пари, да живее в палат. В почти всички епизоди на това предаване се остава с впечатление, че живеем в богата държава, в големи, добре обзаведени къщи, почти по американски.

Във видеото по-долу може да видите и гаф номер 1 в Съдби на кръстопът.