Терапия за стягане на бюста на Tegoder cosmetics с хиалуронова киселина и колаген + повдигане на бюст с RF + специален апарат…

1
Добави коментар
Rio.bg
Rio.bg

Условия за ползване:

Условия:

Валидност на ваучера: до 30 Август 2014 г.

Ваучерът включва: Повдигане на бюст с RF + Терапия за стягане на бюста на Tegoder cosmetics с хиалуронова киселина и колаген + специален апарат за вакуумна стимулация

За процедурата: Специалната бутикова терапия за стягане на бюста на Tegoder се бори успешно с факторите, причиняващи стареене на кожата, отпуснатост на тъканитe и мускулатурата. Активните й съставки са витаминен комплекс А, В, С, Е, хиалуронова киселина, колаген екстракт от ехинацея, центела азиатика, фенугрийк, кестен, ябълка и авокадо. Без парабени!

Действието на Терапия за стягане на бюста на Tegoder в комбинация с RF и апарат за вакуумни вибрации е:- Придаване на сила и обем на тъканите; – Моделиране на контура; – Стягане на бюста; – Изглаждане на кожата; – Укрепване и тонизиране на мускулните влакна.

Мускулната стимулация се извъшва със специален вакуум, предназначен за стимулиране на мускулните влакна специално на бюста и RF Протокол на процедурата:- Масаж и и стимулирайте на енергийни точките с Breast firming essence (есенция за стягане на бюста) – Нанасяне на Breast firming ампула(за стягане на бюста) чрез RF – Стимулация на мускулатурата чрез апарат за вакуумни вибрации – Нанасяне на завършващ крем Breast firming cream(крем за стягане на бюста) Резултати:- повдигане – стягане – възстановяване на структурата на кожата и мускулатурата – възвръщане на обемите на тъканите

След всяка терапия има видим ефект. Препоръчителен брой терапии – 6, веднъж седмично Терапията няма противопоказания и е подходяща за всяка възраст и всеки тип кожа  Продължителност на терапията – 60 мин. С предварителна резервация на посочените в контакти телефони. Офертата важи за град – Пловдив Промяна на записан час се извършва 24 часа предварително.  При неявяване губите ваучера си.
Любопитно:

Специалната бутикова терапия Breast Firming Line се бори успешно с факторите, причиняващи стареене на кожата, отпуснатост на тъканитe и мускулатурата. Активните й съставки са витаминен комплекс А, В, С, Е, екстракт от ехинацея, центела азиатика, фенугрийк, кестен, ябълка и авокадо. Без парабени!

За фирмата:

Името „Енигма” не се нуждае от много препоръки. Високо качество и специална селекция на продуктови брандове, оборудване и високотехнологична апаратура за най-добро качество и обслужване, професионализъм и традиции. Веригата Дерматокозметични центрове „ЕНИГМА” са оборудвани по най-новите Европейски стандарти. Работят с всички модерни технологии, нови техники на масажи и актуални терапии! Първият център е създаден през 1996г. в гр.Пловдив – в НОВОТЕЛ Пловдив, а по-късно са открити другите три центъра в София, Хасково и Варна! ”ЕНИГМА” за първи път в България въвежда лазерна и фотоепилация, фотоподмладяване и лечение на акне, пигментации и стрии чрез специфичен подбор на апаратура на Американската фирма LUMENIS – световен лидер, притежаващ 6 патента, за най-успешния метод, чрез фотолечение на FDA (Food and drug Administration), което е гаранция за притежание на истинската технология, през 1998г. Благодарение на отличното оборудване и високо квалифицирания екип от специалисти в центърът се извършват: – Фотоепилация, Фотоподмладяване, Лечение на разширени вени, Лечение на акне и белези от акне, Лечение на пигментни петна, Лечение на стрии, Поставяне на ботокс и филъри, Микродермабразио, Перманентен грим, Мезотерапия, Физиотерапия за лице, Козметични процедури за лице, Терапии за тяло – антицелулитна, отслабваща, Стягане и повдигане на бюста, SPA процедури и таласотерапия с продукти от мъртво море, Бял и кафяв шоколад, кафе, дренаж, морски водорасли и колаген, Фризьорство, Маникюр и педикюр. 

В Дерматокозметичени центърове “Eнигма” Ви обслужват високо квалифицирани специалисти от различни сфери на естетичната медицина, което гарантира изключителен професионализъм и отлични резултати. За повече информация относно процедури, терапии и цени посетете нашият website: www.enigmabg-ipl.com.

“Eнигма” притежава лиценз към НАППО за ЦПО по професиите: козметика и масаж, фризьорство, маникюр и педикюр – 1-ва, 2-ра и 3-та степен на квалификация.

Галерия
За Медико-козметичен център Енигма „Медико-козметичен център Енигма “

31 оценки

8143 фена

6 коментара

Стани фен

Успешно станахте фен на Медико-козметичен център Енигма .

Трябва да влезнете в регистрацията си за да станете фен на Медико-козметичен център Енигма .

Какво казват възползвалите се от офертата:

Svetlana Protasova

ivelina taushanova

Елена Кръстева

Kristiq

Дора Цончева

Вили Атанасова

Покажи още
Добавете Вашето мнение за офертата
и оценка:

Трябва да сте влезли в профила си за да споделите вашето мнение.

Трябва да сте закупили ваучер за тази оферта, за да можете да споделите мнение.

Трябва да оцените офертата за да споделите вашето мнение.

Оценката трябва да е между 1 и 5 за да споделите вашето мнение.

Коментарът ви трябва да е под 300 символа за да споделите вашето мнение.

42.156548 24.743405

Адрес и контакти

гр.Пловдив, ул. „Сливница“ 8

Тел. се вижда само от регистрирани http://www.enigmabg-ipl.com/ Понеделник – Събота: 09:00 – 20:00ч;

Стегнат бюст

За съжаление, офертата е изтекла. Можете да пожелаете да я активираме повторно.
При повторна активация или други подобни оферти ще ви уведомим на следния e-mail адрес: