Момиче рисува картини с…футболна топка! (ВИДЕО)

13
Добави коментар
sedrik
sedrik

Талантът няма граници и може да се прояви в различни форми. Едно младо момиче открива таланта си с футболна топка. Тя не е добра на терена, не може да вкара гол от дузпа, но може нещо удивително. Тя рисува различни картини с помощта на малко бои, едно платно и…футболна топка. Определено талантът й е изумителен, а резултатът впечатляващ!

Видеоклипът започва с обикновена футболна ситуация. Вратярят е застанал на футболната врата и е в очакване да бъде изпълнен удар към нея. Но секунди по-късно момичето грабва топката и започва да тича, за да започне да рисува с нея. С помощта на няколко цвята и на едно бяло платно тя предлага едно страхотно развлечение. Ставаме свидетели на страхотен талант, който е меко казано нестандартен. А когато виждаме крайния резултат няма как да не останем с широко отворена уста от изумление… Кой нарисува талантливото момиче…вижте във видеото!
Видеоклипът вече събира все по-широка популярност в социалните мрежи и независимо дали си почитател на футболната игра, или не-гарантираме, че той ще ти хареса.

Tagged