Спечелете всеки ден 2.5 кг колбаси от Майстор Цветко, кухненска дъска или тениска

1
Добави коментар
pgp

Механизъм на участие:

За нуждите на Кампанията на 16.06.2014 година във фен страницата на Колбаси Майстор Цветко във Facebook ще бъде създаден специален таб (приложение), в който ще се провежда Кампанията със заглавие „Сподели вкуса на месото“.

За да участва в ежедневната томбола за разпределяне на награди, участникът трябва покани 10 свои Facebook приятеля, с които да сподели виртуално вкуса на месото.

В разпределението на наградите участват само тези, които са поканили 10 свои приятели във Facebook в рамките на съответния ден. За ден се счита всеки календарен ден, в периода между 00:00 и 23:59 часа на съответната дата.

Всеки Участник има право да участва неограничен брой пъти в рамките на кампанията, но не и повече от веднъж на ден.

Награди:

40 комплекта продукти с марката Колбаси Майстор Цветко с общо тегло 2.5 кг. продукти на Колбаси Майстор Цветко и/или кухненски дъски за рязане, тениски с лого „Майстор Цветко“ или комплект престилка и ръкохватки.

Победител ще се тегли автоматично всеки ден от участниците, отговарящи на условията за участие в томболата според условията, описани в Глава 4. Участниците в Кампанията, които печелят награда, ще се определят чрез електронно теглене, което се извършва автоматично, чрез специализиран софтуер, в присъствието на Комисия, съставена от служители на компанията, изработила приложението, която удостоверява резултатите от тегленето.

Печелившите Участници ще бъдат обявени в официалната страница Колбаси Майстор Цветко във Facebook и в специална секция на Приложението до 1 (една) работна седмица след провеждане на съответното теглене.

След определяне на всеки печеливш Участник се изтеглят по още 2 (двама) резервни печеливши Участници. Всеки от резервните печеливши Участници може да замести предходния изтеглен, при условие, че същият не може да бъде открит и/или да получи наградата в срок.

Печелившите Участници ще бъдат информирани за вида на спечелената награда и начина на получаването й чрез изпращане на e-mail от служител на Организатора на e-mail адреса, посочен от съответния Участник в регистрацията му в приложението.

Краен срок за участие: 21 Юли 2014

Победители

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.