Лудории в Бали с Кара Делевин » Папарак

13
Добави коментар
svetla58
svetla58

Кара Делевин е любимка на мнозина, заради дивия си и спонтанен характер. Топмоделът има милиони фенове както сред модния елит, така и сред обикновените хора. Всички с интерес следят моменти от живота й, които тя често споделя в социалните мрежи.

Този път британката реши да зарадва почитателите си с няколко луди кадри от Бали. Кара е там, за да снима поредната фотосесия, но по всичко личи, че не по-малко време отделя, за да се забавлява. Тя работи за най-новата си кампания с известния фотограф Себастиан Фаена.

Типично в свой стил Делевин сподели няколко щури снимки в профила си в Инстаграм. На една от тях се е качила на гърба на Себастиан и двамата позират пред камерата. „Каквото се случи в Бали, си остава в Бали“, гласи текстът под снимката. На друга снимка пък тя скача в басейна, докато фотографът плува под нея. След няколко часа забавление под индонезийското слънце Кара публикува редица весели кадри.

Последните приключения на красавицата идват, след като тя засне фотосесия, на която е напълно гола, а интимните й части са прикрити от фенери и пътен знак, съобщават от БГНЕС. Моделката, която има 5,6 милиона последователи в Инстаграм, не разкри към какво е насочена тази сесия.