СОФИЯ: Кичури тип балеаж или боядисване в стил Омбре + подстригване + арганова терапия + оформяне на прическа на ТОП цена от…

1
Добави коментар
europe1997
europe1997

Особености

Повечето от нас, явно или тайно, са се възхищавали на прекрасните къдрици и преливащи нюанси в прическата на модела Жизел Бюндхен и на световноизвестната коса на Дженифър Анистън. 

Всички си мечтаем за подобни естествено преливащи цветове в косата и слънчеви нюанси.

Балеаж (Вalayage) е техника за боядисване на коса, предназначена да създава естествено изглеждащи и преливащи нюанси в косата. Може да се прилага както на светли, така и и на тъмни коси, без значение от дължината на косата.

Косата, подложена на техниката балеаж, изглежда като изсветляла от слънцето по естествен път. Едно от предимствата й е, че чрез нея могат да бъдат постигнати различни ефекти: кичурите могат да бъдат както нежни и едва забележими, така и открити и силно изразени, взависимост от желанията на клиента.

Офертата включва:

Боядисване на кичури тип Балеаж

Масажно измиване

Арганова терапия

Подстригване

Оформяне на прическа със сешоар

Боядисване на косата с омбре ефект е много модерно напоследък. Омбре косите отдавна не са само тенденция от модния подиум. Тези атрактивни коси с кичури в преливащи тонове дефилират на улицата.

Ombre hair е актуална тенденция за сезона.