Васко Василев в подкрепа на кампания „Да оставим следи III“ на сдружение „КАУЗА“ / видео репортаж по БНТ новините – 20:00ч /...

Васко Василев в подкрепа на кампания „Да оставим следи III“ на сдружение „КАУЗА“ / видео репортаж по БНТ новините – 20:00ч /...

Продължава инициативата, в която известни български лица застават пред фотообектива на Велислава Каймаканова – Ножарова в подкрепа на благородно дело. Обединява ги желанието да помогнат на болни деца под мотото “Да оставим следи”. Уникалните фотографии ще бъдат продадени на търг през месец октомври, а със средствата ще бъдат закупени кувьози.

Аристократ от епохата на Възраждането, заобиколен от красиви придворни дами – това е сцената от новата фотосесия на Велислава Каймаканова. Световноизвестният цигулар Васко Василев влезе в ролята на благородник. Благородна е и каузата на инициативата – да се закупи нова медицинска техника с парите от снимките.

Васко Василев, цигулар: „Всеки човек можеш да го докоснеш по някакъв начин. Както музиката докосва всеки, така и каузата също.“ / Васко Василев си пожела и други известни личности да използват своя авторитет в обществото за добро. Още от първия ден на кампанията неотлъчно до Велислава е и Христо Мутафчиев.

Христо...
Прочети цялата публикация

Коментари

Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност