Любопитен сериал стартира по „Диема Фемили“ – Edna.bg

12
Добави коментар

Сериалът „Ифет“ стартира на 1 юли от 22,30 часа по „Диема Фемили“

Снимка:
Диема Фемили

Доскоро тя беше зла, коварна и хитра жена, в чиято иначе красива глава винаги се крои подъл план. Почитателите ѝ толкова бяха свикнали с нейния образ, че дори се обръщаха към нея с думите „Давай, забъркай още повече нещата“. Сега обаче ѝ предстои истинска метаморфоза, защото изведнъж ще стане мила и добра и толкова целомъдрена, че дори ще кръстят сериал на нейно име.

Актьорите Дениз Чакър и Ибрахим Челиккол

Актрисата е известната Дениз Чакър, а пълната промяна, за която говорим, визира два от най-ярките ѝ екранни образа – злата Ферхунде от сагата „Листопад“ и невинната Ифет от едноименния премиерен сериал, който започва от 1 юли по „Диема Фемили“ с начален час 22,30. Самото име на поредицата – Ифет (така се казва героинята на Дениз Чакър) означава целомъдрие, с което веднага ни става ясно, че тук моралът ще е на ниво… или поне що се отнася до главната героиня – младата и невинна Ифет.

Тя живее със сестра си и консервативния си баща, който винаги я държи изключително строго. Следвайки закона „противоположностите се привличат“, тя се среща тайно с таксиметровия шофьор Джемил (Ибрахим Челиккол), в когото е силно влюбена. Той, разбира се, е лошото момче – с бунтарски дух и буен нрав, много далеч от романтичните ѝ планове за брак и семейство. Оттук нататък сюжетът коварно се усложнява… появява се богат бизнесмен, лицемерни приятелства, предадено доверие и поредица от щастливи и не толкова щастливи обрати.

И докато на екрана романтиката се редува с предателства, в реалния живот сценарият е не по-малко интересен. Дениз Чакър и екранният ѝ партньор в поредицата – Ибрахим Челиккол, преживяват същата бурна любов и извън снимачната площадка. Връзката им продължава три години, в които романтичните пътувания до Париж следват шумни скандали. Така до момента, в който напук на всички слухове за брак, двамата обявяват, че се разделят. Причината – изневяра на любимия Ибрахим.

Дениз Чакър, позната ни и от сериала „Листопад“