Конкурси всякакви: Спечелете 300 ваучера х 33 лв. и 3 ваучера по 333 лв. от Creme Ole, Dr.Oetker

0
Добави коментар

Краен срок – 31 август 2014

Участвай в КОНКУРСА

Купи промо-опаковка на Крем Оле с уникален код, регистрирай и разбери дали печелиш. Можеш да регистрираш кода от стикера със SMS на номер 1750 (Цена за 1 SMS за абонати на М-тел и Виваком е 0,30 лв. с включен ДДС. Цена за 1 SMS за абонати на Globul е 0,29 лв. с включен ДДС.) или на www.oetker-promo.bg или www.facebook.com/DrOetkerBulgaria. С един регистриран код можеш да спечелиш малка награда – ваучер на стойност 33 лв. за твоя личен подарък. С четири регистрирани кода от една и съща регистрация или мобилен телефон можеш да участваш в тегленето на големите награди – 333 лв. за мечтаната ваканция, което ще се състои на 3 септември 2014 г. в присъствието на нотариус.

Участващите в Промоцията търговски марки и опаковки са:

    Creme Ole, Dr. Oetker – шоколад;
    Creme Ole, Dr. Oetker – ванилия;
    Creme Ole, Dr. Oetker – ягода;
Върху опаковките на всички участващи в Промоцията продукти  е залепен стикер с уникален код, описание на наградите и кратко описание на условията на Промоцията („промо продукти“).

Наградите в Промоцията са два вида, както следва:

• Малки награди – 300 ваучера по 33 лв. В 5 различни категории (мода www.shopzone.bg; 024900842, музика www.eventim.bg; 029615370, спорт www.sportdepot.bg; 070190009, книги www.helikon.bg; 024604081, козметика www.casyopea.com; 029463415), по 60 бр. в категория, които ще бъдат разпределени за срока на Промоцията – а именно за 9 седмици в промоционалния период (останали неразпределени или непотърсени в опредения срок спечелени награди ще бъдат пропорционално разпределени в оставащия период на Промоцията). Всеки ваучер 33 лв. – малка награда е валиден до 30.11.2014 г. При пазаруване с ваучерите важат Общите условия за покупка и доставка на всеки отделен онлайн магазин, както и условията, описани на ваучера. Всеки потребител може да получи подробна информация относно условията за ползване на ваучер – малка награда при съответния търговец, който издава ваучера.

Наградите се теглят на произволен принцип, по предварително заложен в електронната система алгоритъм за количествено разпределяне на награди. Веднага след регистрирането си участникът получава съобщение относно спечелването на малка награда. Същото съобщение се изпраща и на посочената от участника електронна поща. В съобщението за спечелена малка награда на участника се предоставят телефонни номера, на които в срок до края на същия ден, но не по-късно от 14 (четиринадесет) дни от получаване на съобщението, участникът може да се обади и да избере ваучер от наличните в момента категории и да получи информация как да получи спечелената награда. Участникът, спечелил награда, е длъжен да предостави адрес за получаване на наградата, находящ се на територията на Република България, и актуален телефонен номер за връзка от страна на Организатора. На печелившите участници се препоръчва да се свържат с Организатора в най-кратки срокове за получаване на малката награда.

Регистрираните в конкретен ден уникални кодове участват в тегленето на малките награди еднократно – само и единствено в рамките на деня на регистрацията им, след което не участват в последващи тегления за малки награди през останалите дни на Промоцията.

• Големи награди – 3 бр. ваучери по 333 лв. за мечтана ваканция от www.posoka.com.

Всеки потребител може да получи подробна информация относно условията за ползване на ваучер – голяма награда на следните телефонни номера: 0887842590 и 0884046532.

Всеки участник в Промоцията, който е регистрирал 4 (четири) уникални кода с едни и същи данни (три имена, елекронна поща и мобилен телефонен номер) участва автоматично в тегленето на големите награди, за което бива уведомен чрез съобщение показано на екрана и чрез съобщение изпратено на електронна поща или SMS, посочен в регистрацията, незабавно след регистрацията на четвъртия код.

Тегленето на големите наградите от Промоцията ще се състои на 3 септември 2014 г. в присъствието на нотариус.