Преслава готви дует с Тони Стораро, Мария – с Азис

17
Добави коментар
Meloman.bg
Meloman.bg

Изпълнителите на ‘Пайнер’, участващи в тазгодишното лятно турне, стартиращо на 1 август, са в трескава подготовка върху програмите, с които ще се представят.

Меломан.бг във Facebook

Някои от тях вече пуснаха своите нови композиции, които се радват на успех сред почитателите на поп-фолка.

Актуалните парчета на Анелия “Ksafnika/Изведнъж“, Емилия “Балкания“, Кали “Аз съм аз“, Андреа “Най-добрата“, Константин “Студентка“ и Борис Дали “Студентка“ са в чалната десетка на хитовете в седмицата поп-фолк класация на Меломан.бг.

Според предварителната информация скоро се очаква да дебютират и новите песни на Галена, Фики, Джена и Малина.

Освен това любимката на публиката Преслава предизвика положителни емоции сред феновете си с новината, че подготвя дует с Тони Стораро. Певицата пази в тайна подробностите около проекта и издава само, че песента няма да бъде балада, а бърза.

Досега хитовата Преслава е участвала в шест от общо седемте издания на музикално шоу, като пропуска единствено турнето “Планета Прима 2004“. 

Другата актуална новина е, че Мария пък ще представи съвместна колаборация с Азис.

“За мен е удоволствие и чест да Ви споделя нещо повече относно дуетната песен с моят колега и приятел Азис… Музиката е на самия него – Азис, текст Тина Денчева, аранжимент Калин Димитров, а видеото ще направи Люси… Мисля, че това ще бъде нашата и ВАШАТА любима песен…“, сподели изпълнителката във Facebook.

Гласувайте ТУК за любимите си поп-фолк песни!

Коментари

коментар(а)