В очакване музикалните награди на Планета ТВ

25
Добави коментар
Meloman.bg
Meloman.bg

Tweet

Pin It

Само няколко часа ни делят от едно от големите събития в поп-фолка – годишните музикални награди на телевизия Планета.

Харесай страницата ни във Facebook

Гласуването в различните категории протече онлайн, а конкуренцията тази година е изключително голяма.

За спектакъла в НДК повечето изпълнители, които ще пеят, са подготвили нови песни. Преслава ще представи предварително изтеклата в интернет „Кажи здравей“, а Анелия и Гъмзата – втория си дует „Феноменална“, който дебютира миналата седмица.

Емилия също ще представи най-новото си парче – дуета с Ави Бенеди „Кой ще му каже/ Boi Tegali li“. Мария обяви в официалната си страница във Facebook заглавието на новата си песен – „Да съм с теб“, която също ще промотира по време на концертната част. Същото очакваме от Цветелина Янева, от която ще чуем „Алергична“.

Със сигурност с нова песен по време на церемонията ще видим и атрактивния Илиян и може би това ще бъде също изтеклата предварително в нета “Лудница“. Изненади се очакват още от Андреа и Борис Дали. „Без извинение“, която се появи през изминалата седмица ще чуем от Малина, а Райна ще представи хит-композицията „Ако е, да е“.

На концерта няма да видим Ивана, която няма да участва по лични съображения, Крум, който е в чужбина, и Роксана, която снощи влезе в риалитито „Къртицата“.

Гласувайте ТУК за любимите си поп-фолк песни!

Коментари

коментар(а)

Tweet

Pin It