FESTINA CHRONO F16489/5

13
Добави коментар

Фестина очароват със стилни и качествени часовници. Моделът F16489/5 е мъжки с ежедневно-елегантен дизайн.
Механизъм: Часовникът е кварцов хронограф, което означава, че се захранва с помощта на батерия. Хронографът е предназначен за засичане и измерване на времена.
Корпус: Изработен е от висококачествена стомана 316 L, която е антиалергична и не съществува опасност от раздразнение на кожата. Стоманата е здрав материал, които не се износва и много трудно може да се захаби. Размер в диаметър – 49 мм. включително коронката.
Стъкло: Типът на стъклото е минерал-кристал. Характерното за него е, че по-трудно се надрасква и след термична обработка придобива по-голяма твърдост и респективно здравина.
Циферблат: В стилен черен цвят със сребристи индекси  и стрелки с фосфорно покритие. Стрелките на тази Festina са с червена изпъкваща окраска. Върху циферблата в отделни аналогови скали са изобразени секундарник, капацитет на хронографа, който е 60 минути с точност 1 сек. и 24-часов индикатор на часа за по-добра ориентация. Дата е оформена по много интересен начин, разположена е в прозорче между 4 и 5 часа с възможност за видимост на предходна и предстояща дата. Този часовник има възможност да показва часа в две различни часови зони /GMT/. Моделът притежава и тахиметрична скала, отбелязана върху металния ринг. Какво е тахиметър?
Каишка: От естествена кожа с красив червен декоративен шев, привличащ вниманието. Кожата е мека и удобна и чудесно пасва на различни стилове
Водоустойчивост: С този модел спокойно може да плувате, защото водоустойчивостта му е 10 bar. Не се притеснявайте да отидете с него на море или басейн.

Забележка: когато часовникът е под вода не бива да се натискат бутоните, механизмът ще се повреди вследствие на проникнала вода.
Гаранция: Международна със срок от 24 месеца

Нагледна представа за конкретния часовник може да видите в клипа, поместен по-долу!

Оценка:

Марка:
Festina

Код: F16489/5