Дълбок тиган за готвене (Ø 24 см)

1
Добави коментар
mihail_varbanov
mihail_varbanov

В него можете да приготвяте всички Ваши любими семейни ястия – напълно диетично, без пържене, без мазнини. Тиганът е предназначен за печене и готвене и на яхнии. Неговият обем позволява да нахраните едно средно семейство.

Незалепващото каменно покритие гарантира, че във всеки случай, ястията Ви ще са пощадени от залепване и загаряне. След употреба гарантираме за неговото неангажиращо почистване – тъй като няма да Ви е необходимо търкане, а само една мека гъба и малко количество вода.
 

STONELINE® са единствените съдове за готвене в света с патентовано каменно покритие от микроскопични частици камък от Швейцарските Алпи. Това революционно покритие позволява на приготвената храна да притежава същите невероятен вкус и качества, като приготвената върху истински камък. При това съдовете са изключително здрави, но същевременно много леки и на достъпни цени.

Със STONELINE® можете да си устроите едно истинско барбекю върху алпийски камък директно във Вашия дом!

Тази нова генерация съдове отговаря на изискванията дори и на най-претенциозните любители на Wellness културата за здравословно и диетично приготвяне на храната без мазнини, без загаряне и риск от канцерогени.