Венета Райкова: Приключих с „Горещо“!

13
Добави коментар
sedrik
sedrik

Наскоро стана ясно, че новият сезон на предаването „Горещо“ няма да бъде вече този, който познаваме. Едни обсъждаха, че Венета Райкова е изгонена, други пък, че самото шоу пада от ефир. Пред медиите русокосата водеща сподели: „Преди повече от две седмици г-н Вандов, главен продуцент на телевизията, ми се обади и ми каза, че Нова тв няма какво да ми предложи и няма място за мен“.

Изтече информация, че Венета Райкова ще се пробва като водеща на изцяло ново предаване, което има желанието да продуцира сама. Това всъщност е една от последните клюки, обитаващи коридорите на Нова телевизия. Според запознати, в момента тя подготвя пилотни издания на новото си предаване, за да ги представи на шефовете на телевизията. Дали продукцията ще намери място в есенната програмна схема, тепърва щяло да се решава.

В момента русокосата тв водеща се е отдала на заслужена почивка със съпруга си и споделя снимки във фейсбук профила си на местата, които посещава.

Противно на слуховете, че Венета е изгонена след тежък скандал с ръководството, тя даде следното изявление: „Не сме се карали. В началото на юни в кабинета на г-н Дидие Щосел ги уведомих, че ги напускам, след като ми изтече договорът. А още в началото на май уведомих и госпожа Силва Зурлева за това мое решение. Така че то е отдавна обмислено и съобщено на когото е трябвало, просто зрителите разбраха за него едва след като изтече тв сезонът.“

За да погаси страстите в интернет, преди дни Райкова написа: „Приятели, от няколко дни ме питате защо няма вече „Горещо“. Истината е, че договорът ми с продуцентите изтече и аз категорично реших да не го продължавам. Щастлива и готова съм да продължа пътя си сама, а къде – ще видите през септември.

Идеята на Райкова била да представя човешки истории на неизвестни българи, а не да набляга на интимните подробности от живота на популярните лица, което беше водещо до момента в „Горещо“. През тази пролет блондинката празнува 10 години като водеща на светското предаване, но явно е взела решението, че е време за промяна и за сериозна промяна в професионален план.

Любопитно е, че в профила си във Фейсбук, Венета публикува снимка с Алисия и Христина (бившата жена на Благой Георгиев), а под нея публикува следния текст: „Наздраве с Алисия и Христина Витанова за новото ни начало!!!! Следва продължение!!“ А в допълнение написа: „Само не знам .. Почивам ли, работя ли… Пак при мен са горещите новини.“

Ясно е, че трите мъдрят някакъв нов проект, който да предложат да влезе в есенната развлекателна ТВ програма. А какъв ще бъде той… скоро ще разберем.