Оферта за: Комплект 2 бр. Спрей за лимонов сок Lemon Spray само за 4.90лв

1
Добави коментар

7/21/2014

0 Comments

 

ЗА ПОРЪЧКА  кликнете върху  „ПОРЪЧАЙ ОТ ТУК“ или „БУТОН КУПИ СЕГА“ А сега е време да направите салатата си още по-вкусна и здравословна!

Забравете за оцета и висококалоричните салатни дресинги!

Всичко от което се нуждаете е прясно изцеден сок от лимон! А с нашият нов спрей за лимонов сок ще получавате сока директно от самия плод!

Максимално изстискан! Директно върху салатата! Нека нашият спрей добави свежест на вашите любими ястия!

Акценти:  Лесно разглобяване и почистване  Лесно поставяне в плода  Равномерно разпръскване на сока  Малък и лесен за съхранение С тази оферта получавате Комплект от 2 бр Lemon Spray с поставка!

Условия: – Всеки може да закупи неограничен брой комплект 2 бр Спрей за лимонов сок Lemon Spray, както за себе си така и за подарък. –  За да направите заявка използвайте бутон “Поръчай от тук“ , “Бутон купи сега“ или “Формата за поръчка“ която ще намерите по-долу. Изпратете името на закупения от Вас артикул (модел, брой), точен адрес на който искате да бъде доставена поръчката или удобен за вас офис на Еконт, име и фамилия, телефон. Поръчката може да заявите и на тел.0988824039 , на имейл [email protected]  или на скайп asa.fashion. Поръчаните артикули се доставят максимум до 5-дневен срок. – Закупеният артикул НЕ може да се вземе на място. Получаването на покупката става единствено чрез ДОСТАВКА, която се извършва от куриерска фирма Еконт – до техен офис или до посочен адрес  според тарифата на куриера максимум до 5 работни дни след като се направи заявката.