Lorelli детска количка AVIO Grey&Blue World

1
Добави коментар
stenlie78
stenlie78

Lorelli детска количка City AVIO Grey&Blue World. Бъдете модерни и нека детето се чувства удобно с детска количка Lorelli AVIO 2014. Има кош за новородено и възможност за кошница, която може да се монтира за минути в колата ви. Модерна визия, удобство – и за вас, и за бебето, и висока мобилност. Това е кратката характеристика на този модел. Разполага с два коша – летен и за новородено, както и със столче за кола. Конструкцията е алуминиева, което я прави едновременно издържлива и лека, дръжката се регулира според ръста ви, а позициите за детето са достатъчно много. И облегалката, и седалката имат няколко позиции, най-атрактивната, от които е възможността седналото дете да е с лице към вас. Предните колела на количката завиват изключително лесно, а задните са снабдени с амортисьори за по-приятно за детето возене. Сенникът на количката е сгъваем, а за по-студено време моделът е снабден и с покривало за крачетата на детето. Поставката за крачетата на детето е подвижна, което допълнително увеличава комфорта, независимо от растежа на детето. За вашите и принадлежностите на детето ще разполагате с голям кош за пазаруване и чанта за аксесоари.

Характеристики:

кош за новородено;

отделяща се многофункционална седалка;

алуминиева конструкция;

регулиране на дръжката;

сгъваем сенник;

многопозиционна облегалка;

подвижна поставка за крачетата;

завиващи предни колела;

покривала за крачета за двата коша;

реверсивна седалка;

голям кош за пазаруване;

амортисьори на задните колела;

чанта за аксесоари;

до 15 кг;

кошница за носене /опция/.

Lorelli детска количка AVIO Grey&Blue World 10020021437

Препоръки за поддръжка:

Почиставайте тапицерията повърхностно с топла вода и мек препарат. 

Не използвайте белина. 

Не сушете на директна слънчева светлина.

Пластмасовите детайли почиствайте с кърпа, вода и мек препарат.

Металните части почиствайте с влажна кърпа и изсушете добре със суха кърпа.

При експлоатация върху запрашен или кален терен, ходовата част трябва да се почисти и смаже, за по-комфортно движение.

Периодично смазвайте с масло болтовете и осите на колелата.

Когато количката е на съхранение, никога не поставяйте други предмети върху нея!

Периодично проверявайте за разхлабени или повредени части и ако има такива, незабавно ги заменете с нови!

Не използвайте резервни части, които не са одобрени от производителя.

Поръчайте този модел детска количка Lorelli AVIO Grey&Blue World , следвайки стъпките за поръчка, телефин или в чата на магазина. Екипът на FashionStore.BG Ви очаква!

Уважаеми клиенти, макар и новородени, новите обитатели на Вашия дом имат своите претенции. На тази страница ще намерите разнообразие от модели  Lorelli – детски колички, столчета за хранене, столчета за кола, преносими легла, проходилки, триколки. Изберете идеалния вариант за вас и детето и изпитайте истинско удоволствие. Марката Lorelli e позната с високото си качество на изработка на българските родители както и с с широка гама от детски и бебешки артикули, необходими за отглеждането на Вашето бебе кат: бебешки легла и мебели, бебешки колички, детски колички, бебешки кошарки, столчета за хранене, столчета за кола, преносими легла, проходилки, шезлонги, бебешко спално бельо. Продуктите с марката BERTONI а от 2013година носи името Lorelli се отличават с практичност, качество и достъпност, като в същото време са винаги актуални, следвайки световната мода при производството и дизайна на бебешките стоки.

Този модел детска количка е произведен в съответствие с Европейският стандарт за безопасност БДС EN1888-2012 – „Изделия за отглеждане на малки деца. Колесни средства за придвижване на деца (детски колички).“, осигуряващ максимална безопасност и комфорт за вашето дете.