РАК – ЗОДИАКАЛНИ КАМЪНИ | Тайните за минерали и кристали.

1
Добави коментар

Рак 21 юни до 22 Юли

Карнеол Кехлибар Изумруд
Огнен Ахат Хризолит Рубин
Розов Турмалин Лунен камък Родонит

Вашият зодиакален знак е Рак? Тогава най-подходящ за вас е Карнеол. В таблицата  са посочени  кристалите за астрологическия знак на Рак.  В колона трета ще откриете мистичните за зодия Рак камъни, за защита при евентуални  недоброжелатели. В колона две са поставени вашите камъни за лични взаимоотношения, а колона едно са важните за раците камъни в съдбовен и кармичен план.

Карнеолът има дълга история, съвсем естествено с него са свързани много легенди. Някога са смятали, че носенето на Карнеол носи много късмет. Една поговорка гласи, че „Човек, който носи Карнеол, никога няма да попадне в срутена къща или под рухнала стена.” Карнеола е бил талисман за късмет още по времето на древните вавилонци и гърци.

Много мюсюлмани вярват, че носенето на Карнеол дава покой и щастие на своя притежател. Това поверие е свързано с факта, че Мохамед е носел пръстен с печат от Карнеол. Император Наполеон ревниво пазел един печат от Карнеол, който намерил по време на поход до Египет и често го носел като защитен талисман.

В таблицата  са посочени  кристалите за астрологическия знак на Рак.  В колона трета ще откриете мистичните за зодия Рак камъни, за защита при евентуални  недоброжелатели. В колона две са поставени вашите камъни за лични взаимоотношения, а колона едно са важните за раците камъни в съдбовен и кармичен план.

––––––––––- © 2010, Красимир Куртев – Алеф автор, All rights reserved!
споделяне в социални мрежи