Идеи за декорация на масата през лятото » eMODNO у дома

2
Добави коментар
svetla58
svetla58

В сезона на най-горещите купони, когато винаги имаме поводи за градински партита с приятели, решихме да ви дадем чудесни идеи как да декорирате празнично и стилно масата.

С подобни шикозни и нестандартни решения със сигурност ще впечатлите всичките си гости, независимо колко претенциозни са. Подбрахме чудесни решения в две стилистики – залена гама за натурално усещане и кокетно аранжиране в романтични розово-сини нюанси.

Декорации за маса в зелено

Първото решение за аранжиране е страхотно за летен купон с леки коктейли или плодови сокове. Ментовата гама веднага създава асоциация за „Мохито“ и приятен сладолед с този чудесен свеж вкус, затова ви съветваме да се снабдите с тях . Може да придадете еко атмосфера със саксийни растения или зелени цветя на масата. Сложете по-едно клонче в чиниите за акцент.

Вторият вариант на маса в зелена гама е изцяло подчинен на идеята за декорация с билки и подправки. Много ни допадна това решение, защото не се сещаме да сме виждали прибори и салфетки, аранжирани с магданоз и розмарин! Масата ви ще придобие изключително натурален вид, няма да отделите много средства, а атмосферата ще е уникална. Само си представете ухание на билки, навсякъде около вас, докато пиете чай или вино с приятели!

Декорации за маса в розово

Тези идеи са подходящи за женски партита. Първият вариант е удачен за купон с вашите приятелки или детско събиране. Ако решите да заложите на такъв тип аранжиране, се снабдете с кокетни съдове с принтове на цветя, точки или други сладурски щампи. Не е необходимо цветята да са пищни, а по-скоро семли, но красиви и нежни.

Второто ни предложение е идеално за неделен следобед с добри приятелки. Бонбонената гама в розово-синьо е много нежна и предразполага към сладки приказки и спокойна атмосфера.

Забележете, че съдовете не са луксозни, а са по-скоро с винтидж звучене, цветята са потопени в канче за вода или висок буркан, но въпреки небрежното излъчване на масата, тя изглежда елегантна и много приятна. Тази чудесна декорация за маса е измислена от Liz Belton и Rebecca Tanqueray, а снимките са направени от Debi Treloar.

Автор: Делица Цонева