Конкурси всякакви: Спечелете брандиран фотьойл, 100 бр. DVD + книжки, 30 луксозни книжки и 100 тройни билета за "Пчеличката Мая"

Конкурси всякакви: Спечелете брандиран фотьойл, 100 бр. DVD + книжки, 30 луксозни книжки и 100 тройни билета за "Пчеличката Мая"

Краен срок - 31 август 2014

За спечелване на Голяма награда - 1 бр. брандиран фотьойл „Пчеличката Мая“; 100 бр. DVD, в комплект с книжка за оцветяване „Пчеличката Мая“; и 30 бр. луксозни книжки с истории за „Пчеличката Мая:

• Участник в играта може да бъде всяко лице, което „харесва“ страницата на VIVACOM във Facebook, без да е необходимо то да е клиент на VIVACOM.

• Участието в играта не е обвързано с покупка на стока или със сключване на договор за предоставяне на услуга.

• В томболата за разпределяне на тези награди могат да участват само пълнолетни лица; За спечелване на 100 бр. тройни билети за прожекция на „Пчеличката Мая“: • Участник за спечелване на тези награди може да бъде всяко лице, което отговаря на условията за участие в програмата за лоялни клиенти на VIVACOM и притежава или е заявил специална карта VIVAClub преди 18.08.2014 г. Клиенти на VIVACOM, които нямат карта VIVAClub, могат да проверят дали отговарят на условията за участие в програмата за...
Прочети цялата публикация

Коментари

Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност