tutankhamon661: Комунистите подкрепяли мира – да се смееш ли да, плачеш ли!

5
Добави коментар
thelaw
thelaw

Току-що видях в блога на един комунист следните думи:

“Първи убит американец в Украйна. Дано не е последният!”

Каква любов към хората, а?! Може пък аз нещо да не довиждам, стреснат от тази висша форма на човеколюбие. Затова моля някой комунист да обясни къде точно е подкрепата за мира в гореспоменатите думи?

Според вас що за същество може да напише подобно нещо? Определено не е човек. Hе и нормален човек. Бихте ли седнали с такъв дори за едно нищо и никакво кафе? Аз не, защото авторът на гореспоменатите думи е животно. По-лошо – звяр!

Колко трябва да си зъл за да пожелаваш на някого смърт?

Да ви кажа ли къде е една от най-очевидните, но и най-отричани разлики между нормалните хора и комунистите? Никой не се е радвал – нито преди, нито сега – на пуснатата над Хиpошима бомба. Докато комунистите вдигат наздравици при всеки застрелян, при всеки взривен – стига да е във вреда на Америка.

Мислите, че е пресилено? Да, ама аз го видях с очите си на много места. Да изброявам ли? Pадваха се, когато руски самолет прелетя заплашително над американски кораб в Черно море. Аплодираха изверга Ким Чен Ун, който в Северна Корея уби собствения си чичо и подгони половината си роднини – да не споменавам онези, които не са му никакви. А сега вижте цитата в началото на този постинг! Стига, нали?