Vigour 300 : Здрава ерекция – Vigour 300

1
Добави коментар

Vigour 300

Какво представлява Vigour 300 / Вигор 300 ?

Vigour 300 e билков продукт. Той ви гарантира: бърза ерекция, по – добро качество на сексуалния акт, съкращава интервала за втори акт и намалява сексуалната умора. Намалява преждевременната еякулация и увеличава секрецията на тестисите. И тъй като е продукт изцяло на билкова основа няма никакви странични ефекти.

Vigour 300 е създаден и предназначен само за мъже. Подобрява ерекцията, повишава либидото и помага при проблема с бързото свършване.

Какви са действията на Vigour 300 ?

Подобрява ерекцията
Повишава либидото
Намалява чуствителноста на пениса
Регулира преждивремената еякулация
Влияе положително на растежа на пениса
Повишава количеството на спермата
Vigour 300 е подходящ за хора с повишено кръвно налягане, което се поддържа с хапчета предписани от лекуващ лекар, тъй като НЕ повишава кръвното налягане!

Имам ли нужда от Vigour 300 ?

Вие имате нужда от Vigour 300, ako:

Страдате от еректилна дифункция
Ако по време на секс, пениса ви омеква
Ако трудно се втвърдява пениса ви
Ако след първия сексуален акт, не можете да продължите с втори
Ако количеството сперма не ви удовлетворява
Ако партньорката ви не може да получи оргазъм
Ако очаквате да правите секс с нова партньорка, и се притеснявате да не стане „засечка“

Какво съдържа Vigour 300 ?

Herba Epimedii – Екстракт от листа на Епимедиум: регулира високите нива на кортизола, дължащи се на различни причини (например на стреса) и нормализира тестостероновите нива в организма. Това е активна съставка, която значително увеличава кръвната циркулация към пениса. Увеличава силно и сексуалното желание.

 

Panax Ginseng – Екстракт от китайски женшен: прочута билка, известна от древността, подобряваща енергийните нива и подмладяваща организма. Засилва ефекта на азотния оксид. Повишава физическата издръжливост. Премахва умората и физическото изтощение. Като адаптоген премахва тревожността и помага за преодоляване на преждевременната еякулация.

 

Rhodiola Rosea – известна още като “Златен корен”, съдържа мощни антиоксиданти, които могат да премахват токсините и свободните радикали от тялото. Те са не само опасни за нашето здраве, но увреждат кожата и ни състаряват. Родиола Розеа е може би най – добре позната за свойството си на адаптоген, който се използва за намаляване на стреса и негативните ефекти.

 

Lycium Chinese – Плодовете на лиция са ценно ободряващо средство, използвано от векове в традиционната китайска медицина като тонизиращо средство за черния дроб и бъбреците, действа благоприятно при проблеми с мъжката полова система, аналгетик при болки в гърба, краката и стомаха, за подобряване на зрението, понижаване на кръвното налягане и холестерола, при диабет и туберкулоза. Плодовете на лиция съдържат над 18 аминокиселини и 21 микроминерала. Друга важна съставка е бета каротина, при това в лесно усвоима за организма форма. Сред другите съставки на лиция са витамин С, пигменти, бетаин, полизахариди, витамини В1, В2, В6 и Е.

 

Tribulus terrestris – Основното действие на Бабини зъби е стимулирането на половата система. Екстрактът от тази билка стимулира производството на лутенизиращ хормон,който от своя страна влияе пряко върху производството на тестостерон. Повишеното ниво на тестостерона води до повишаване на силата, мускулния растеж, удължава ерекцията и потентността.

 

За какво помага Vigour 300 ?

– Подобрява и задържа ерекцията.
– Повишава сексуалното желание.
– Забавя изпразването и удължава акта.
– увеличаване броя и подвижността на сперматозоидите
– подобряване на физическата и психическата мощ

 

Как се приема Vigour 300?

Една таблетка Vigour 300 се пие с хладка вода от 15 до 30 минути преди секс. Важно е да се приема на гладен стомах, тоест да са минали около 2 часа от последното хранене. Газирано, бира и шампанско НЕ се пие, тъй като всичко газирано стеснява кръвоносните съдоове, а Vigour 300 прави точно обратното – разширява ги, и пълни пениса с кръв. Алкохол до 100 мл е позволен. Едно хапче Vigour 300 работи между 48 и 72 часа (зависи от вашите килограми и метаболизъм) . Да не се приема повече от 1 таблетка на 3 дни, за да не се получи предозиране.

Има ли нежелани ефекти?

Vigour 300 не повишава кръвното налягане. Продукта няма странични ефекти.

 

!!! ВАЖНО !!! В една опаковка Vigour 300 се съдържат 10 хапчета .
Количество
Цена крайна
Цена за едно хапче
Спестяваш
1 кутия = 10 хапчета
69 лв.
6,90 лв
0
2 кутии = 20 хапчета
129 лв
6,45 лв
9 лв
3 кутии = 30 хапчета
179 лв
5, 97 лв
28 лв
4 кутии = 40 хапчета
229 лв
5,72 лв
47 лв
5 кутии = 50 хапчета
269 лв
5,38 лв
76 лв
6 кутии = 60 хапчета
300 лв
5,00 лв
114 лв