Интернет бизнес каталог на българските фирми

1
187
Добави коментар
statiqqq
statiqqq

Кинтек ООД е основана през 2001 година и стартира като оторизиран търговски и сервизен дилър на офис техника TOSHIBA. Фирмата развива своята дейност из цялата страна чрез своите регионални търговско-сервизни центрове и дилърска мрежа. Всички търговци на фирмата и инженери са сертифицирани за предлаганите услуги и продукти.

Фирмата се стреми да разширява своята дейност като предлага висококачествени продукти и обслужване на своите клиенти. Кинтек ООД се стреми да задоволява нуждите на своите потребители като прави проучвания относно това какви са техните нужди и предпочитания. Стреми се да консултира правилно всеки един клиент и да намери цялостни решения за него.

Фирмата е оборудвана със съответното транспортно и техническо осигуряване, изисквано от спецификата на сервизната дейност.
Дейността на Кинтек ООД е сертифицирана по системата за контрол на качеството по международния стандарт ISO 9001:2008.

От 2006 година Кинтек ООД е партньор със Seiko I Infotech и японската марка широкоформатна техника  – KIP.
Кинтек ООД от 2009 година е оторизиран дистрибутор на световноизвестната немска марка за широкоформатни, сгъващи и режещи машини ROWE.

През 2013 година, фирмата става партньор ( Canon Large Format Solutions Accredited Partner) с една от най-известните фирми и марка Canon. Тя  е транснационална компания за производство на оптични продукти – камери, фотоапарати, принтери, оптични прибори, скенери, устройства за телевизията, решения в сферата на IT и др.

Едно от професионалните предложения на Кинтек ООД, за оборудване за обработване на документи е мастиленоструен широкоформатен принтер модел Canon imagePROGRAF TX-3000. Това е усъвършенстван 36-инчов мастиленоструен широкоформатен принтер (LFP) за отпечатване на документи от CAD, GIS и постери, предлагащ продуктивен печат, интелигентни функции и лесно използване. Този принцип е комплексен за документи от GIS, CAD и постери. В себе си принтера комбинира в водещо в класата си качество с бърза скорост на печата. Canon ImagePROGRAF TX-3000 има своите предимства като предлага иновативни функции, по-лесна поддръжка, ниски експлоатационни разходи и надеждност от търговската марка Canon.

Широкоформатният принтер предлага на потребителите му бърз широкоформатен печат като има усъвършенствана 1,07-инчова печатаща глава, заедно с възможността за непрекъснат печат. Осигурява ефективност и продуктивност на работния процес на този модел. 

Точността на печат е също толкова удивителна, колкото и самия принтер. Мастилата, с които работи принтера спомагат за постигането на несравнимо фина прецизност на детайлите дори върху икономична хартия без покритие. 

Работата с Canon imagePROGRAF TX-3000 е лесна и бърза благодарение на сензорния екран, лесното зареждане и двете ролки за подаване. 

Кинтек ООД предлага също така и 44-инчовият широкоформатен мастиленоструен принтер, който предефинира печата на документи от CAD, GIS и постери, съчетавайки ефективна работа с превъзходно качество на печат. В мастиленоструйниат широкоформатен принтер са съчетани авангардните технологии с удобството. Моделът осигурява бърз и непрекъснат печат, интуитивни функции, заедно с качествени резултати и ниски експлоатационни разходи. 

Този 44-инчов широкоформатен мастиленоструен принтер се характеризира със завидна ефективност и висока скорост на печатащата глава.  Работи с интелигентно икономично мастило, което осигурява ниските експлоатационни разходи, ясен текст и прецизни линии дори на по-евтина хартия.

Тънкият широкоформатен принтер Canon imagePROGRAF TX-4000 лесно се побира в по-малки работни пространства и осигурява интуитивно използване с лесното си зареждане на ролна хартия и гъвкави възможности за стековане.

Изберете Кинтек ООД за избора си на офис техника.  Предимството на Кинтек ООД, е че е партньор с търговски марки, които гарантират надеждност и качество, а също така предлага и добро сервизно обслужване.