H&M откри първия си магазин в Благоевград

1
Добави коментар
wseobg
wseobg

H&M откри първия си магазин в Благоевград

Днес H&M откри първия си магазин в Благоевград. Над 400 души се наредиха на опашката часове преди той да отвори врати в най-добрата шопинг дестинация в града – ЛАРГО Мол, пл. България. Разположен на площ от 1.800 кв. м магазинът ще предлага модерни и качествени дрехи за цялото семейство. Кметът на града г-н Атанас Камбитов и певицата Михаела Филева, бяха специални гости на откриването. Те заедно с Моника Филипова, управител на магазина, прерязаха червената лента и посрещнаха първите клиенти в модния рай на H&M.

„За нас е изключително вълнуващо да открием магазин в тази чудесна шопинг дестинация – ЛАРГО Мол. Нашата цел е винаги да отговаряме и да надвишаваме очакванията на клиентите си за качествена мода на достъпни цени. Щастливи сме и от факта, че в екипа ни работят талантливи хора от Благоевград, които имат желание да се развиват в нашата компания“, сподели Доминик Фантачино, регионален мениджър на H&M за България и Гърция.

През целия ден в H&M ще има специални промоции по повод откриването. Първите 100 пред магазина получиха карти-ваучер на стойност 20 лв., а всеки клиент, направил покупка, ще получи подарък от H&M.

В H&M Благоевград бе представена колекцията H&M Fashion Weeks, която отразява най-актуалните тенденции за сезона. Вдъхновена от модните подиуми, тя включва основни елементи от есенния гардероб за всяка модерна жена. Дълги сака, бели ризи с широки колани, черни рокли, както и емблематични графични елементи в черно и бяло, които са вдъхновени от 90-те, са ключови елементи за есента. Певицата Михаела Филева бе облечена с дрехи от колекцията по време на мини концерта, който изнесе, за да подгрее нетърпеливите фенове на марката, малко преди официалното откриване.