Great Wall и Sofia Ring Mall предлагат „Адреналин на макс“ в следващите три седмици

1
Добави коментар
Marina_Koleva
Marina_Koleva

Запалени сте по офроуд или пък искате да се научите как се преминава професионално пресечена местност? Сертифицираните офроуд инструктури на Great Wall Offroad Academy Ви дават такава мъзможност напълно безплатно всеки ден от 22.08 до 6.09.

На 22 август, събота е време за адреналин на максимум. Great Wall и Sofia Ring Mall канят всички любители на силните усещания да опитат нещо ново и различно – офроуд шофиране.

На специално подготвеното трасе зад търговския център,  българските високопроходими машини на Great Wall – офроудъра H5 и специалната версия на пикапа Steed 5 Hunter ще покажат на какво са способни извън пътя. Това, по което си приличат двата модела е, че и двата са на стоманени шасита, което ги прави изключително здрави и стабилни по време на движение. И въпреки че и двата автомобила са 4 х 4 задвиждане, Steed 5 Hunter е с бързи-бавни скорости и опционално механично-блокируемблокаж на задния диференциал, а Great Wall H5 e с електронно 4 х 4 задвижване с демултипликатор.

Всеки желаещ да ги тества и да научи как се преминава професионално пресечена местност може да го направи напълно безплатно всеки ден в периода от 22.08 до 6.09.

Ако нямате опит в офроуд шофирането и имате валидна шофьорска книжка, но много Ви се иска да опитате, сега е най-подходящият момент да го направите. По време на всяка обиколка на трасето в автомобила ще има по един сертифицираните офроуд инструктури на Great Wall Offroad Academy, който да Ви наставлява и да гарантира безопасното преодоляване на препятствията.

В делничните дни инструктурите на Great Wall Offroad Academy и екипът ни ви очакват от 16.00 до 20.00 на паркинга на Sofia Ring Mall, а през уикендите – от 12.00 до 20.00 ч..