“На купон преди училище“ с Прея, Nickname, Ангел и Моисей, Pavell & Venci Venc’

5
Добави коментар
Meloman.bg
Meloman.bg

Tweet

Pin It

В края на ваканцията радио N-Joy отправя покана за много емоции и забавление ‘На купон преди училище’.

Меломан.бг във FacebookКоментирайте музиката във форума на Меломан.бг

Изпълнения на любими музикални звезди, танци, игри с много награди очакват всички на 14 септември, неделя, на отворената лятна сцена в Борисовата градина.

С много настроение в парка в 11:00 часа ще започне програмата на събитието. Участие в нея ще вземат любимите изпълнители – Прея, Nickname, Ангел и Моисей, Pavell & Venci Venc’.

Всички ще могат да се включат в открит урок по MTV танци с треньори от Dance Academy. Атрактивни танцови хореографии ще изпълнят танцьори от The Center.

“На купон преди училище“ ще дойдат още едни от любимите на публиката участници от “Гласът на България“, за да заредят всички присъстващи с още много музикални емоции малко преди старта на новия сезон по bTV.

За да е истинско забавлението, радио N-Joy ще въвлече и ученици, и родители в различни предизвикателства и интересни състезания с много награди. Правилата за безопасност на движението ще са акцент в специални игри.

Страхотна музика, много усмивки и още изненади предстоят на 14 септември в Борисовата градина с най-веселото изпращане на ваканцията и посрещане на новата учебна година – “На купон преди училище“ с радио N-Joy.

Коментари

коментар(а)

Tweet

Pin It