Тенденции за сватбена рокля – есен 2014

18
Добави коментар
denisperalta
denisperalta

Тенденции за сватбена рокля – есен 2014 – от „Ресторанти Сватба Варна“

Вашата сватба до Варна може да се превърне  в незабравим спомен, към който винаги да се връщате с носталгия и прекрасни чувства. За да се случи това обаче, според екипа на „Ресторанти Сватба Варна“, трябва на този ден да се чувствате специални. За целта със сигурност ще имате нужда от невероятна булчинска рокля. Запознайте се с актуалните модни тенденции за сватбени рокли през есента на 2014 година!

Прозрачни дантелени детайли

Безкрайно романтична и нежна, дантелата присъства на всички сватбени модни дефилета през този сезон. Изберете прекрасни прозрачни детайли от дантела, без те да бъдат прекалено много. Специалната препоръка на „Ресторанти Сватба Варна“ е да изберете рокля с дантелени рамене, за да плените всички гости на Вашата сватба в ресторантите на Варна!

Рокля от две части – препоръка от „Ресторанти Сватба Варна“ за по-смелите булки

Лекото загатване в коремната област би направила Вашата сватбена рокля различна и  впечатляваща. „Ресторанти Сватба Варна“ съветва по-смелите булки с хубави тела да изберат този вариант, за да се почувстват като току-що слезли от модния модиум.

Красиви мрежести детайли

Този сезон дизайнерите на булчински рокли добавят мрежести детайли към моделите си. Така те създават модни творения в стил, който е едновременно неочакван и вечен….

Лека феерична долна част на роклята – истинска красота, според „Ресторанти Сватба Варна“

Класическата булчинска рокля получава тази есен ефирно подобрение под формата на пластове от тюл и коприна. Изберете този вариант на рокля за Вашата вълшебна сватба, за да се почувствате като модерна принцеса!

Рокля с наметало

Перелините и късите наметки са прекрасна идея за Вашата сватба в ресторантите на Варна през по-студените месеци. Съветът на екипа на „Ресторанти Сватба Варна“ е да изберете дантелено или плюшено късо наметало, за да внесете приказен елемент във визията си.

Рокля в сребристи нюанси

Не сте почитатели на традиционите бели рокли, но не искате и да предприемате рискован ход при избора си на булчинска рокля? Препоръката на „Ресторанти Сватба Варна“ е да се възползвате от актуалността на сребристия цвят. Пастелните и металически тонове са актуален тренд и в декорациите за есенни сватби във Варна, така че защо да не ги претворите и в роклята си?

Вертикални райета – трик за издължаване на тялото от „Ресторанти Сватба Варна“

Екипът на справочник „Ресторанти Сватба Варна“ е далеч от мисълта за цветни райета (въпреки че и това е идея за експериментаторите!). Модните тенденции за булчински рокли включват вертикални райето от мъниста, пайети, красиви камъни. Като бонус, този тренд удължава визуално тялото.

Рокля с ниска талия

По-ниската талия Ви дава възможността да едновременно да подчертаете извивките си и да изберете по-ефирна и богага долна част на роклята. Женственост и фееричност внася тази тенденция при булчинските рокли, според  „Ресторанти Сватба Варна“!

Красив гръб на Вашата булчинска рокля

Екипът на „Ресторанти Сватба Варна“ е огромен почитател на идеята за впечатляващ гръб на сватбената рокля. Красиво декорираните гърбове изглеждат изключително елегантно. Прекрасни бродерии или дантелени апликации биха Ви предали романтично излъчване.

V-образно деколте

Предизвикателните V-образни деколтета се завръщат на модните ревюта на дизайнерите на сватбени рокли през есенния сезон. Бъдете актуални и провокативни за Вашата сватба във Варна!

Това бяха най-актуалните есенни тенденции за булчински рокли, представени от екипа на „Ресторанти Сватба Варна“. Не забравяйте, че в сайта ни може да откриете още много полезни съвети за планирането на Вашата Сватба.