Новини и Статии » Фитнес » Здраве » Диети » Странични ефекти от употребата на азотни бустери

5
Добави коментар
FHL.BG
FHL.BG

Азотен бустер странични ефекти ®
 
Напомпващият ефект в следствие увеличаването на азотния оксид води със себе си рискове за хора с проблемно кръвно налягане, болно сърце и/или наднормено тегло. Много от подпомагащите вещества може да окажат разнообразни негативни ефекти при хора, страдащи от най-различен тип заболявания. Възможна е алергична реакция. Най-сигурният вариант е след консултация с личния си лекар, да бъдете изпратен при спортен такъв, който да установи поносимостта Ви към дадена формула и то след анализ на рисковете.Понеже малко от Вас ще споделят с личния си лекар, за прием на азотен бустер а до спортни лекари могат да се докоснат само професионални спортисти, сме подготвили тази статия която да Ви е от полза.
 
Азотен бустер прием и дозировка
 
За да избегнете възможни странични ефекти от прием на азотни бустери, установете каква е поносимостта към продукта и да прецените наистина дали влизате в групата от хора за които е предназначена добавката азотен бустер.
 
Установяване на Вашата поносимост към азотен бустер
 
При проверка за поносимостта към азотния бустър се приема по-малко от полвин доза ,която е изписана на етикета на гладно с достатъчно вода. Не взимайте други добавки в рамките на едно денонощие. След като установите Вашата поносимост-чествителност, към този азотен бустер, продължете със същата доза за още  една седмица. Ако нямате оплаквания и се чуствате добре ,което е и  целта на прием на азотен бустер да сте силни и експлозивни а не замаяни със сърцебиене, преминете към нормална доза. Това трябва да стане в рамките на следващите две седмици: първа седмица полвината от препоръчаната доза азотен бустер  , втора – една препоръчвана на опаковката доза.
 
Азотния бустер трябва да работи за Вас , а не против Вас
 
Запомнете! Всеки азотен бустер е различен, и съответно дозата и начин на прием е различен.Целта не е да слушате различни мнения за азотни бустери,кой какво е пил или тази или онази реклама,а  да установите кой работи за Вас,не против Вас.Има много добри хранителни добавки азотни бустери на пазара, съвременни пречистени формули без забранени съставки,но кой ще работи най добре за Вас и Вашата тренировка, трябва да установите Вие.Започнете от по-слаби азотни бустери като азотен бустер hot blood примерно.Ще чуете различни мнения за азотен бустер hot blood, от пълен боклук до най-доброто което съм ползвал.При мен идват момчета които са супер доволни от него и не искат и да чуят за друго.Защо е така?Ами защото са пробвали с по-силни азотни бустерии и съвсем не се чустват добре от тях, просто се разтреперват, немогат да заспят вечер.Какъв е смисъла тогава да пиеш нещо за сила и  експлозивност ,като неможеш да заспиш вечер или получиш сърцебиене..Каква сила ще ти даде това, на другия ден неможеш да отидеш в залата даже.Установете Вашата поносимост и тогава пробвайте с по-силни, като азотен бустер jack3d, азотен бустер Black Jack, Cellucor C4,1MR Vortex..Хората които използват и се чустват добре от по-силни азотни бустери, едва ли ще се зарадват на Хот блод.Разгледайте нашите предложения за Най-добър Азотен бустер
 
 
Кой не трябва да приема азотен бустер/и
Ако сте диабетик или имате сърдечно съдови заболявания,високо или ниско кръвно налягане  проблеми със стомаха, алергия се въздържайте от прием на азотен бустер.За  Бременни и кърмещите жени изобщо не може и дума да става да приемат азотни буустери. Като цяло добавките от тази категория са предназначена за активни и здрави спортисти , които са на възраст от 18 до 45 години, и имат опит в залата.
 
 Симптоми на предозиране с азотен бустер

гадене

диария

безсъние

безпокойство,

напрегнатост, нервност ,лесна раздразнителност

сърцебиене

силно изпотяване

чувство на слабост

 
Информация и статии за азотни бустери
 
 
 

 автор: Иван Пашов
Fitness & Health lifestyle