Конкурси всякакви: Спечелете прахосмукачка Rowenta и 40 продуктови комплекта от Cif&Domestos

2
Добави коментар
pgp

Краен срок – 1 ноември 2014

На фейсбук страницата https://www.facebook.com/cif.domestos.bg всяка седмица, в продължение на 7 (седем) седмици, се провежда игра, която не е обвързана с покупка. Промо периодът на всяка от седмичните игри е както следва:

Игра 1: 16.09-28.09.2014г.

Игра 2: 29.09 – 12.10.2014г.

Игра 3: 13.10-26.10.2014г.

Игра 4: 27.10-01.11.2014г.

Всяка от седмичните промоционални игри има различен механизъм за участие:

Игра 1:

На 16.09.2014г. на стената на фейсбук страницата https://www.facebook.com/cif.domestos.bg се публикува снимка. За да участва в играта, всеки желаещ трябва да качи като коментар под публикацията описание или снимка за кътче от дома, изчистен с Cif и/или Domestos, добавяйки хаштаг #завинагичистдом към своя коментар.
Игра 2:

На 29.09.2014г. на стената на фейсбук страницата https://www.facebook.com/cif.domestos.bg се публикува снимка. За да участва в играта, всеки желаещ трябва да сподели в коментарите най-интересното/изненадващо нещо, което са изчистили с Cif и/или Domestos, добавяйки хаштаг #завинагичистдом към своя коментар.

Игра 3:

На 13.10.2014г. на стената на фейсбук страницата https://www.facebook.com/cif.domestos.bg се публикува снимка с разположени 4 продукта Cif, един от които – размазан. За да се включат в играта, потребителите трябва да познаят кой е „скритият” продукт, използвайки подсказки, скрити в текстовата част на публикацията. За да участват за седмичните награди, участниците трябва да добавят и хаштаг #завинагичистдом към своя коментар.

Игра 4:

На 27.10.2014г. на стената на фейсбук страницата https://www.facebook.com/cif.domestos.bg се публикува снимка, съпоставяща две привидно еднакви стаи от един дом. За да се включат в играта, потребителите трябва да напишат опишат в коментарите разликите между двете стаи, добавяйки  хаштаг #завинагичистдом към своя коментар.

Седмични награди: общо 40 (четиридесет) броя продуктови комплекти Cif&Domestos.

Голяма награда: 1 прахосмукачка ROWENTA.

Теглене на седмичните награди:

В последния ден от промо периода на всяка седмична игра, измежду всички участници, които отговарят на изискванията за участие и са изпълнили точно механизма на играта, на случаен принцип се изтеглят 10-ма (десетима) участника, които получават по 1 (един) брой специален продуктов комплект с продукти Cif и Domestos.

За всяка от седмичните игри ще бъдат изтеглени по 10 (десетима) участника и 10 (десет) резервни такива. За да получат наградите си, победителите трябва в срок от 5 работни дни да се свържат с Организаторите посредством лично съобщение на фейсбук страницата https://www.facebook.com/cif.domestos.bg

Имената на печелившите участници ще бъдат публикувани на фейсбу страницата https://www.facebook.com/cif.domestos.bg най-късно 1 (един) ден след изтичане на промо периода за всяка от седмичните игри.

В случай, че Организаторите не получат обратна връзка с точен адрес и телефон за доставка на наградата до 5 дни след обявяване на съответния победител, този победител се дисквалифицира и за победител се счита резервният печеливш.

Теглене на голямата награда:

В края на кампанията, на дата 03.11.2014г., от базата данни с всички участници, включили се в поне една от четирите седмични игри, ще бъде изтеглен 1 (един) победител и 1 (един) резервен участник.

Името на победителя ще бъде публикувано на фейсбук страницата www.facebook.com/algidabulgaria не по-късно от 07.11.2014г.

В случай, че Организаторите не получат обратна връзка с точен адрес и телефон за доставка на наградата до 5 дни след обявяване на съответния победител, този победител се дисквалифицира и за победител се счита резервният печеливш.

Правила на промоция в търговската мрежа

Моментни награди

В магазинната мрежа Организаторът провеждат промоция с моментни награди, обвързани с покупка със следния механизъм:

При закупуването на два продукта от марките Cif, Domestos и/или Savo, клиентът участва със скреч карта и може да спечели: изтривалка, четка за почистване на съдове, поставка за гъби, магнит или   продукт от гореспоменатите марки.

Промоционалният пакет с два продукта участва в промоцията като един продукт. Промоцията с моментните награди важи само когато в търговския обект има хостеса на марките Cif&Domestos. Промоцията се осъществява от Юниливър България. Промо период: 16.09 – 01.11.2014г. включително.

Участието за моментните наградите е чрез скреч карта.

След покупката на два продукта от марките Cif, Domestos и/или Savo, клиентът представя копие от касовата си бележка на хостесата  и взима скреч карта. Скреч картата се избира от клиента на случаен принцип. В случай на печеливша скреч карта, клиентът получава своя подарък веднага от хостесата. Ако скреч картата е непечеливша, клиентът получава самата скреч карта като награда, тъй като тя сама по себе си представлява магнит за хладилник.

В промоцията в търговската мрежа участват супермаркети и хипермаркети, както и магазини от модерна търговия, само когато в търговския обект има хостеса на Cif&Domestos.