DIY подаръчета за гостите – комплимент с аромат на топъл шоколад!

13
Добави коментар
BridalIdol
BridalIdol

DIY подаръчета за гостите

Подаръците за гости са не просто символичен комплимент към вашите близки и приятели на сватбата, но и скъп спомен с особен емоционален заряд. Ние смятаме, че малките фигурки и подаръчета от завързани в тюл оризови зърна и монети са морално остаряли, затова ви предлагаме една креативна идея как да зарадвате всеки гост с нещо оригинално, което ще му донесе много настроение.

Стъклени шишенца с горещ шоколад с различен аромат

Материали:

Стъклени шишенцца в размер по желание, желателно затварящи се плътно, бял картон или плътна крафт хартия, която ще послужи за индивидуално надписани етикети с послание към гостите, ножици, перфоратор, микс от смес за топъл шоколад на прах, изсушени портокалови корички, нарязани на ситно, нарязани канелени пръчици, лавандула, нарязан тъмен шоколад, лъжица, конец или красива панделка за закачане на етикетите.

DIY подаръчета за гостите

 

И така:

1. Напълнете 3/4 от шишенцата с микса за топъл шоколад.

DIY подаръчета за гостите

2. Допълнете по желание с портокаловите корички, канелените пръчици, лавандулата или нарязания тъмен шоколад.

DIY подаръчета за гостите

 

3. Изрежете еднакви по размер етикетчета от хартията като предварително принтирате весели пожелания към гостите, имената им или друго послание, което ви се стори оригинално, както и начин на употреба, а именно разтваряне в чаша топло мляко. Продупчете всеки етикет с перфоратор в единия ъгъл, за да можете лесно да промушите панделката, с която да го прикрепите.

DIY подаръчета за гостите

И ето че имате оригинален и вкусен комплимент към всеки гост!

DIY подаръчета за гостите

DIY подаръчета за гостите

 

Време за изработка – около 60 мин. – 90 мин. в зависимост от броя гости.

Бюджет: Около 1,50  BGN/бр.