Конвектори ADAX-онлайн магазин | Отоплителни уреди Адакс | Панелни отоплителни конвектори | Цени конвектори

1
Добави коментар
penkov
penkov

ADAX е производител, който се гордее с това да доставя на клиентите си високо качествени отоплителни уреди, като едновременно с това запазва фокуса си върху дизайна им

 

Панелни отоплителни конвектори-ADAX  Икономично отопление от Норвегия

Конвектори Адакс-безплатна доставка до адрес на клиента 

Електрическите отоплителни панели ADAX са предназначени както за стенно окачване така и да бъдат на стойки. Предлагат се в 16 различни размера по отношение на габарити и мощност – 400W, 600W, 800W, 1000W, 1200W, 1500W, 1700W и 2000W.

Всеки панел е с вграден прецизен електронен или механичен терморегулатор и скала за стайната температура от 5C до 30C. С това позволява поддържането на желаната температура според функционалните изисквания на отделните помещения. 

Ниската температура на корпуса прави отоплителните панели ADAX безопасни при допир и позволява окачването им върху всякакъв вид стенни облицовки – дърво, фазер, тапети. Те са влагоустойчиви и пожаробезопасни. Вградената термозащита изключва отоплителният панел в случай, че отворът в горната част бъде покрит дори частично (дреха, кърпа). ADAX може да поддържа плюсова температура (около 5C) с минимален разход на електроенергия. Това предпазва водопровода от замръзване и е приложимо във вили, къщи и складове. ADAX е предпочитан при отопление на хотели заради възможността за отопление на отделни стаи.

ADAX не заема място, не изисква трифазно захранване или подсилена инсталация, монтира се бързо и лесно без къртене и прах. Тайната на изключителната икономичност на ADAX не е само в прецизния терморегулатор, но и в специалния конвекторен нагревател. Голямата площ на топлоодаване предизвиква интензивна конвекция което осигурява равномерна температура в цялото помещение. Ниската температура на нагревателният елемент предпазва въздуха от изсушаване и свежда до минимум прахоизгарянето. Това прави ADAX безвреден за астматично и алергично болни. Скосеният профил на горната част на панела насочва топлинния поток далеч от стената – навътре в помещението.
Чисто технически, конвектори адакс могат да се похвалят с най-съвременните преимущества по отношение на отоплението с такъв тип печки – изключително прецизни термостати, качествени нагревателни елементи с голяма повърхност ( минимизират топлинните загуби ), дълго тяло – това е само една малка част от предимстватана конвектори с марката ADAX.

Електроотопление ADAX e произведено в Норвегия – северна страна със суров климат, където в продължение на 9 месеца е необходимо отопление.

И до днес електрическото отопление си остава най – ефикасно благодарение на това, че 100% от електриеската енегия се превръща в топлинна.

Стенните отоплителни панели ADAX са конвекторен тип и са най-доброто от отоплителните технологии в Скандинавия. Оборудвани са с нискотемпературен нагревател, с прецизен термостат, температурен сензор и градусна скала по Целзий за стайна температура. ADAX увеличават топлинния ефект с около 30%, в сравнение с обикновените радиатори, благодарение на абсолютно различния начин на топлоотдаване. Аеродинамичната конструкция и удължения нискотемпературен нагревател, създават интензивен въздушен поток и постигат несравнима ефективност с минимален разход на електроенергия.

Вграденият прецизен електронен термостат с температурен сензор и градусна скала по Целзий поддържа точно желаната стайна температура. Това дава възможност за самостоятелно регулиране на температурата във всяко отделно помещение, според функционалните изисквания.

Дигиталния термостат позволява седмично програмиране по дни и по часове, така че в различни периоди от денонощието температурата автоматично да се променя, в зависимост от това дали помещението се използва или не. Това осигурява до 25% икономия на електроенергия.

Нискотемпературен нагревателен елемент.
Това е най-важното технологично постижение, внедрено в ADAX. Специално удълженият нагревател е с голяма контактна повърхност и площ на топлоотдаване, което предизвиква интензивна конвекция (циркулация), осигурява бърз ефект и равномерна температура в цялото помещение.

Меката топлина, която той излъчва е несравнима с тази от обикновен нагревател, тъй като ниската температура на нагревателя предпазва въздуха от изсушаване и свежда до минимум прахоизгарянето.
Затова ADAX е безвреден за астматично и алергично болни.

Отоплителните панели ADAX са по-дълги в сравнение с обикновените конвектори и това не е случайно. По-голямата площ на топлоотдаване, по-дългата топлинна завеса пред прозореца по-ниската температура на нагревателя, по-меката топлина са безспорните предимства, които гарантират по – добрия краен резултат.

ADAX са пожаробезопасни. Автоматичната термозащита изключва, в случай че отоплителния панел бъде покрит. Ниската температура на корпуса прави ADAX безопасен при допир от деца и позволява окачване върху всякакъв вид стенни облицовки – дърво, гипс-картон и др..

Функцията против замръзване предпазва водопровода, като поддържа температура от +6°С с минимален разход на електроенергия.

ADAX е предпочитан за отопление на хотели, поради възможността да се отопляват само отделни помещения и бързия топлинен ефект. Специалните модели за бани и мокри помещения са обезопасени срещу водни пръски и отговарят на високите скандинавски стандарти.
Отоплителните панели ADAX се произвеждат в 5 основни серии:
CLEA,GLAMOX, STANDART, ADAX NEO, ECONOMIC.

Продуктите ADAX са c гаранционен срок 7 години.

Конвектори ADAX e онлайн магазин за конвекторни отоплителни уреди с безплатна доставка по куриер за градовете:

Айтос Априлци Асеновград Ахелой Ахтопол Балчик Банкя Банско Белоградчик Берковица

Благоевград Ботевград Бургас Бяла Бяла Слатина Варна Велико Търново Велинград Видин

Враца Габрово Горна Оряховица Гоце Делчев Гълъбово Девин Девня Димитровград Добринище

Добрич Долни чифлик Доспат Дулово Дупница Дългопол Елин Пелин Елхово Етрополе

Златоград Ивайловград Исперих Ихтиман Каварна Казанлък Калофер Карлово Карнобат

Каспичан Китен Козлодуй КостенецКостинброд Котел Кричим Крумовград Кубрат Кърджали

Кюстендил Ловеч Лом Луковит Любимец Лясковец Мадан Маджарово Малко Търново Мездра

Мелник Момчилград Монтана Мъглиж Неделино Несебър Никопол Нова Загора Нови пазар Обзор

Омуртаг Павликени Пазарджик Панагюрище Перник Петрич Пещера Плевен Пловдив Поморие

Правец Приморско Провадия ПървомайРаднево Радомир Разград Разлог Русе Самоков Сандански

Сапарева баня Свети Влас Свиленград Свищов Своге СевлиевоСилистра Симеоновград Сливен

Смолян Созопол Сопот София Стара Загора Твърдица Тервел Тетевен Тополовград Троян Трявна Тутракан

Търговище Харманли Хасково Хисаря Царево Чепеларе Черноморец Чирпан Шабла Шумен Ямбол