Терапия против косопад Кройтерхоф:серум за растеж на косата+шампоан с кофеин против пърхот и косопад Afya pharmacy

2
Добави коментар
vania.eneva
vania.eneva

Кройтерхоф шампоан с кофеин против пърхот и косопад 250ml – Освежаващ шампоан с двойно действие – неутрализира пърхота и противодейства на косопада. Косата става по-силна и витална.

Активни съставки:

Piroctone Olamine, витамин B3, витамин Е, кофеин, пантенол

Piroctone Olamine – противопърхотен агент от второ поколение – премахва сърбежа, регулира мастната секреция, спира изтъняването на косъма и косопада, причинен от себореен дерматит.

Витамин B3, витамин Е  и пантенол подхранват и заздравяват косата.

Начин на употреба:

Нанесете върху мокра коса и оставете да подейства за няколко минути. След това изплакнете добре.За по-добри резултати след измиване нанесете Кройтерхоф серум за растеж на косата.

 

 

Кройтерхоф серум за растеж на косата 100ml – Eфективно противодейства на наследствения, хормоналния и сезонния косопад. Стимулира растежа на здрава и силна коса. Подходящ за мъже и жени.

Активни съставки:

Биотин, витамин Е, кофеин, лецитин

Кофеинът подсилва фоликулите и активизира кръвообращението.

Биотинът подобрява структурата на косъма и подхранва кожата на скалпа.

Лецитинът намалява косопада, спомага за здрава и блестяща коса.

Начин на употреба:

Нанесете малко количество на кожата на скалпа и масажирайте. Без изплакване.Комбинирайте с Кройтерхоф шампоан против пърхот и косопад.

 

*Промоцията е валидна само за поръчки направени онлайн. При желание от Ваша страна можете да получите поръчаните продукти в някой от обектите ни. Моля, преди да финализирате поръчката си, да посочите в кой обект желаете да ги получите.

Прочети още