Топ тенденции в дамската мода за есен-зима 2014/2015

10
Добави коментар
dejzi
dejzi

Есен-зима 2014/2015 ще предложи по нещо за вкуса на всяка дама – от приказни феерични рокли през удобни спорти облекла до дързък леопардов принт.

Магия
Започваме с нещо за любителките на вълшебни истории и приказки за принцеси – фини тъкани, феерични силуети и бродирани пелерини, вдъхновени от приказките за Снежанка, Спящата красавица и Червената шапчица. Изобилие от такива тоалети откриваме в колекциите за сезон Есен-Зима 2014/2015 на модни гиганти като Dolce & Gabbana, Alexander McQueen, Valentino и Elie Saab.

Злато

Ако винаги сте готови за цяла нощ танци и парти до зори, малко блясък никога не ви е излишен – а какво по-бляскаво от златото! Moschino, Prada, Saint Laurent и Chloé са сред марките, които залагат на златистото в колекциите си за студения сезон на 2014/15.

Кадифе
Коприненото кадифе е абсолютен хит за Есен-Зима 14/15. То е бляскаво, женствено и ако е предпочитано от вас като материя, можете да изглеждате много изкусително на партито за Нова година в дълга кадифена рокля в черно или тъмно червено, например.

Мъжественост

Стилът „зает на заем от гаджето мъжки костюм по поръчка“ е поредната атрактивна визия, която дамите могат да изберат, за да бъдат модерни през зимата.

Плетива

Ако предпочитате нещо удобно, меко и топло, навяващо усещане за снежна зима в планината, тогава плетен тоалет в неутрални тонове е идеалният избор за вас, който същевременно ще ви накара да се чувствате комфортно и да изглеждате модерно.

Спортно облекло

Вдъхновените от атлетите визии продължават да бъдат супер актуални и за Есен-Зима 14/15 – предимно в синьо, червено, черно, зелено и сиво.

Черно-бяло
Геометрични форми в черно и бяло, които създават оптически илюзии и хипнотични изображения и правят тоалетите да изглеждат стилни и елегантни са поредната модна тендеция, която ще ви помогне да сте актуални през предстоящия студен сезон.

60-те години
Пастелни цветове, мини-поли, винтидж принтове и копринени роклички връщат духа на 60-те години на ХХ век в дамския гардероб. Може да почерпите вдъхновение от колекциите на Louis Vuitton, Saint Laurent, Ralph Lauren и Valentino.

Пончо
Ако сте любителки на този стил на обличане, то сезон Есен-Зима 14/15 е вашето време! Можете да откриете най-различни модели пончо – от черно-бели с качулки, декорирани с кожа с косъм до шикозни тип меко одеало.

Кожено палто
Пачуърк ефект и ярки цветове са комбинирани с тази зимна класика – кожата с косъм – за да създадат различна, екстравагантна и дръзка визия за по-експериментаторски настроените и смели дами.

Леопардов десен
Giorgio Armani, Céline и Givenchy са сред марките, които залагат на този символ на женската чувственост в своите колекции Есен-Зима 2014/2015.

източник и снимки: beauty.fashion.bg