Tangra | Новини | Нов котел на пелети TANGRA CLB 35

0
Добави коментар
jakjak
jakjak

Фирма „ТАНГРА“ представи нов пелетен котел
„TANGRA CLB 35“

 

В началото на отоплителния сезон, фирма ТАНГРА представя новия член на семейството котли за отопление с пелети – TANGRA CL, моделът TANGRA CLB 35.

Новият котел на пелети TANGRA CLB 35 е с отоплителна мощност между 15kW и 35kW, автоматична модулираща 5 степенна горелка, висока ефективност – 94%, вграден димосмукателен вентилатор и опция за включване на електро-пневматична система за почистване. Водният съд на пелетния котел е 120л. Освен тези предимства, котелът се характеризира и с доста компактни размери, без това да е повлияло на удобствата познати от серията TANGRA CL. Изводите за свързване с инсталацията и извода за свързване с комина са на горния капак, за да може да бъде максимално прибран в котелното помещение. Водните връзки са дублирани от двете страни на комина, за да е по-удобно свързването, а бункерът може да бъде монтиран както отляво, така и отдясно на пелетния котел. 

Опция към този котел ще бъде системата за самопочистване със сгъстен въздух. Изводите за въздух и електрическо свързване са оставени на горелката, позволявайки да бъде добавена и след време. При закачането и, контролерът сам разпознава системата и започва да включва цикъл на прочистване. 

За повече информация и техническа брошура, моля натиснете „тук“