Atelier Ivoire » Булчински рокли | Абитуриентски рокли | Официални рокли » АБИТУРИЕНТСКИ РОКЛИ 2015

1
Добави коментар
AtelierIvoire
AtelierIvoire

АБИТУРИЕНТСКИ РОКЛИ 2015

Ателие Ивоар стартира абитуриентската си кампания! Всички бъдещи абитуриентки ще могат да се възползват от специалните ни предложения от 01.11.2014 като предложението ни ще бъде активно цял месец. Отстъпки до 50% очакват всяка дама, която избере роклята си от нас. Ние предлагаме широко портфолио от над 200 модела официални рокли, които ще ви откроят на всяко специално събитие. Нежни, ефирни материи, елегантни акценти и подчертаващи сексапила детайли ще ви превърнат в неустоимо изкушение! А най- хубавото е, че всяка една рокля може да бъде изработена в над 100 цвята, в зависимост от предпочитанията ви, както и да бъде адаптирана към индивидуалните особености на фигурата ви. Можете да разчитате на нашето професионално отношеие и бърз, 30 дневен срок на изпълнение. Ако пък искате да изразите индивидуалността си избирайки и комбинирайки модели рокли, които не са част от колекциите ни, то с удоволствие ще ви помогнем да развихрите въображението си и ще създадем за вас мечтаната рокля.

Условия на промоцията:

Всички налични модели официални рокли ще се предлагат за нашите клиенти на преференциална цена с 50% отстъпка.
Всички официални рокли от колекцията ни Atelier Ivoire Glamour ще могат да бъдат поръчани на преференциална цена с 20% отстъпка.
Всички рокли по индивидуален дизайн на клиента ще могат да бъдат поръчани на преференциална цена с 30% отстъпка.
Всяка седмица ще бъде активна допълнителна промоция на рокли в различен цвят като ще можете да направите своя избор в любимия си нюанс, а ние ще ви подарим 5% допълнителна отстъпка.

Срок на промоцията: 01.11.2014-01.12.2014

Ателие Ивоар,

За роклите с любов!