Асоциативен тест-“ Вълшебни врати“

2
Добави коментар

Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

 
1
2
3
4
5

(2 гласа, оценка 5 от 5)

Асоциативен тест-“ Вълшебни врати“5 от 51 от общо 2 гласували.

Какво се крие зад „вълшебните врати“? Преминете през тях и вижте какви тайни ви разкриват.

Отпуснете се, заемете удобна поза и си представете, че се намирате в дълъг и тъмен коридор. Вървите бавно, не бързате, защото почти нищо не виждате, не знаете на къде ви води, но очаквате да се появи врата.

Ето я и първата! Тя е със зелен цвят. Отваряте я бавно и широко. Каква гледка се разкрива пред вас- опишете. Какво е водещото чувство? Приятно ли ви е в тази стая? Искате ли да останете или бързате да я напуснете? Малка ли е или голяма, задушна ли е или просторна? Излизате от тази стая и продължавате да се движите по тъмния коридор. След известно време и престой в тъмнината пред вас се появява нова врата- синя. Отворете вратата и влезте в стаята. Огледайте се! Харесва ли ви стаята? Уютна ли е? Подредена ли е или разхвърляна? Какво ви притеснява в нея? Излизате от тази стая и продължавате по тъмния коридор. След известно време пред вас се появява червена врата. Искате ли да влезете в тази стая? Стаята каква е- голяма, малка? Как се чувствате- приятно ли ви е или сте притеснени? Има ли хора или животни в стаята? Излизате от тази стая и продължавате да се движите напред. Най-накрая се появява пред вас врата- черна. Отваряте я, влизате в стаята. Как се чувствате, има ли много предмети, големи прозорци? Искате ли да останете тук или у вас възниква непреодолимо желание да я напуснете?

Отговори на теста: Зеленият цвят символизира вашето детство. Ако се чувствате уютно и приятно тук, това означава, че вие сте се чувствали обичани в ранните си години. Ако бързате да излезете- може би не сте получавали достатъчно внимание от вашите близки и може би сте по-щастлив далеч от тях. Синият цвят символизира вашето душевно състояние в момента. Ако стаята е подредена и всяко нещо е на мястото си, това ще означава, че вие сте уверени в себе си, приоритетите ви са добре степенувани и животът ви е хармоничен, защото е добре подреден…Ако има нещо което ви притеснява или стаята е разхвърляна, тогава може би не сте наясно със собствените си желания, липсва ви посока и дори цел. Червеният цвят са вашите чувства- ако добре се чувствате в тази стая, това означава, че умеете да давате и получавате любов. Ако ви е некомфортно, стаята е малка или задушна- би следвало да ревизирате емоционалността и връзките си. Черният цвят символизира професионалната ви ангажираност. Ако има прозорци, ако стаята е просторна- вие сте амбициозна личност, която умее да се развива, да разширява хоризонтите пред себе си, да се доказва на работното място. Ако се чувствате не уютно и бързате да избягате, може би поетите отговорности не са по вкуса ви и трябва да ги промените.

<

>> >