Любовен хороскоп 2015 ВТОРА ЧАСТ

1
Добави коментар
Gramofona
Gramofona

ВЕЗНИ
Първата половина на годината ще е особено ползотворна за вас. Ще имате шанса да се срещате с интересни хора и да завързвате нови приятелства. Точно сред тези нови приятели най-вероятно се крие и човекът, който търсите. През втората половина от годината ще трябва да пазите баланс между професионалните си и личните си ангажименти. Ако сте обвързана и имате чуството, че хабите много енергия, за да поддържате хармония в отношенията си, по-добре е да не се карате с половинката си. Най-добре е да си вземете почивка и през това време хубавичко да си помислите какво точно искате и търсите. Август, септември, ноември и декември се очертават като особено горещи за вас. Марс ще се погрижи да получите страст в големи количества.

Звездите препоръчват: По-малко мислете и повече се отдавайте на инстинктите си.

СКОРПИОН
През тази година за вас ще е особено полезно ако получавате ежедневна доза здравословен егоизъм. За всичко друго ще се погрижат звездите. Март, април и декември ще са особено романтични. Лятото е времето, в което можете да въведете в ред мислите и чуствата си. И за самотните, и за обвързаните скорпиони е много важно през тази година да се обръщат по-често към приятелите си.

Звездите препоръчват: Не забравяйте, че щастието е състояние на духа, което зависи най-вече от нас.

СТРЕЛЕЦ

За вас тази година като че ли ще е подчинена на мотото „Бързай бавно“ или дори „Нищо ново на любовния фронт“. В даден момент даже може и да решите, че тази мудност на събитията ви влудява. Всъщност бавната скорост на случващото е доста полезна за вас. Така ще имате време да преосмислите собствените си желания и да решите кои са продиктувани от истинска любов, и кои са свързани с желанието ви да отмъстите за нараненото си его. Все пак втората половина на 2015 ви предлага възможност да подобрите отношенията си с половинката. А ако все още не сте обвъзрани, има реална опасност да си загубите главата.

Март, юни и септември ще бъдат особено романтични за стрелците, но истинската лудница ще настъпи през декезври. Това е месецът, който сте чакали цяла година. Пригответе се, защото през декември събитията ще ви връхлитат едно след други и тродно ще успеете да осъзнаете какво точно ви се случва.

Звездите препоръчват: През 2015 се научете да живеете „Тук и сега“ и забравете за „Ох, ами ако…“. Живейте в настоящето и не губете време със спомени от миналото и фантазии за бъдещето.

КОЗИРОГ

За да се сбъдне най-баналното, но и най-важно пожелание, това за лично щастие, на козирозите ще им се наложи да станат малко по-гъвкави и да се начуат на компромиси. Звездите, от своя страна ще се постараят да не скучаете през 2015 год. Няма да ви се разминат нито приятните изненади, нито изненадващите неуспехи. Честичко ще ви се налага да си припомняте, че най-сигурния начин да разсмееш Господ е като му разкажеш за плановете си. Така, че не се учудвайте, че през март, октомври и декември всичко, което ви се случва на любовния фронт може да се опише с една дума – хаос. През лятото и в навечерието на новогодишните празници ще получите своята порция страст и романтика. А ако сте започнали с плановете за сватба (нещо, което много козирози ще правят през зимата), добре е да знаете, че най-подходящото време за нея ще е лятото.

Звездите препоръчват: Пуснете се по течението, но ако искате да плувате и зад шамандурите – разчитайте на собствените си сили.

ВОДОЛЕЙ
В първата половина на годината ще се чуствате като звезда от холивудски блокбастър, около която непрекъснато има здрави момчета. Този „филм“ ще продължи до средата на август, така че побързайте с кастинга, за да си изберете подходящия герой за главната роля. За съжаление има и втори вариант, който засяга вече обвързаните. Наплъно възможно е да се разделите с партньора си. Разривът ще е особено болезнен, още повече, че е бил неизбежен. Само вашето упорство да задравите отношенията си с половинката ви е позволило да стигнете до тук. В този случай обаче не трябва да правите голяма трагедия от раздялата. Напротив, не се вторачвайте в миналато, а приемете случилото се като „голямото пролетно почистване“ в личния си живот. Все пак ще трябва да освободите достатъчно място за новите чуства и новите хора, които ще ги предизвикат.

Звездите препоръчват: Не си правете кой знае какво планове, защото звездите имат нещо наум и ще внесат определени корекции в програмата ви. През 2015 не трябва да забравяте, че каквото и да се случва е за добро.

РИБИ

През тази година всичко ще се уреди по най-добрия за вас начин. Вярно, че в началото на годината може и да изпитате известни съмнения дали звездите са на ваша страна, но страховете ви ще се стопят като миналогодишен сняг. Особени причини за безпокойство нямате, но в първите три месеца на тази година е по-добре да не вземате съдбоносни решения и да не прибързвате. Рибите, които все още са сами е добре да се поогледат през март и април за свободен Телец. През втората половина на годината животът ви ще се върти около любовта така, както земята се върти около слънцето. В даден момент дори ще ви се поиска да извикате „Спрете земята, искам да сляза“. Това обаче ще е моментно състояние, което бързо ще премине, просто ще трябва да изчакате остротата на новите чуства да се притъпят и да отстъпят мястото на нежността.

Звездите препоръчват: Независимо дали сте обвързани, или не – не губете себе си когато търсите любовта.

 

Източник и снимки: Woman.ru