Дракула: Неразказан / Dracula Untold (2014)

13
Добави коментар
onlain-filmi.net
onlain-filmi.net

Дракула: Неразказан / Dracula Untold (2014)

Гледай онлайн: Дракула: Неразказан / Dracula Untold (2014)

Резюме: Популярният легендарен злодей оживява в най-новата екранизация „Дракула: Неразказан“. Британският актьор Люк Еванс пресъздава историята на средновековното чудовище, но през призма, неразглеждана досега.
Той е обикновен семеен човек в земя, тласната към война, където свикват градските деца за военна повинност. Хората му са нападнати от османски войници, а животът на собствения му син е застрашен. Инстинктите за самосъхранение го отвеждат при силите на мрака, за да стане върховна машина за убиване. Разбира се, такава тъмна сила може да промени добрите хора по начин, неизмерим от простосмъртен, и той накрая се превръща в силата на злото, която ужасява човечеството векове наред. Дракула е може би най-известното филмово чудовище в историята, но никоя от екранизациите досега не се е фокусирала върху това какво е подтикнало принц Влад да се превърне в сила на злото.
В главната роля е британският актьор Люк Еванс, който е познат на българската публика от поддържащите си роли в „Сблъсъкът на титаните“, „Робин Худ“, „Война на боговете“ и „Тримата мускетари“, а в последната година се утвърди и като истинска звезда благодарение на касоразбивачите „Бързи и яростни 6“ (в ролята на злодея Оуен Шоу) и „Хобит: Пущинакът на Смог“ (ключовата роля на Бард Стрелеца).

Сценарист: Брам Стокер, Мат Сазама, Бърк Шарплес
Режисьор: Гари Шор
В ролите: Люк Евънс, Арт Паркинсън, Пол Кей, Зак Макгоун, Саманта Баркс, Сара Гадон, Доминик Купър, Чарли Кокс, Ноа Хънтли и др.
Държава: САЩ
Година: 2014
Времетраене: ~91 минути

Намерете повече информация за това как да гледате и сваляте филми от нашата страница „Често Задавани Въпроси“

Ако има възникнал проблем на тази страница може да го докладвате от тук.

2,439 total views, 1 views today

Дракула: Неразказан / Dracula Untold (2014) 5.00/5 (100.00%) 14 votes

Гледайте и други филми от същата категория
Коментирайте

коментара