Конкурси всякакви: Играй и спечели 30 двойни билета + оригинални награди от Игрите на глада: Сойка присмехулка

1
Добави коментар
pgp

Краен срок – 16 ноември 2014

Отговори правилно на 3 въпроса и спечели 1 от 30-те двойни билета + оригинална награда от Игрите на глада: Сойка присмехулка Част I

Участието в Играта се осъществява с отбелязването на отговор в анкета, състояща се от 3 (три) въпроса, с по един възможен отговор от 3 (три) зададени, на интернет страницата www.kino.novatv.bg. С регистрацията и посочването на отговор в анкетата се приема, че конкретния Участник е приел безусловно настоящите Правила, задължава се да ги спазва и доброволно предоставя на Организатора на Играта личните си данни за обработване за целите на Играта.
Печелившите в Играта се определят чрез жребий измежду всички Участници дали по един верен отговор на всички 3 (три) въпроса за периода на Играта.

Спечелената награда от печелившия Участник се предава, ако са налице кумулативно всички изброени по-долу условия:
  1. Участникът се е регистрирал на интернет страницата www.kino.novatv.bg;
  2. Участникът е дал верен отговор и на трите въпроса, публикувани в анкетата на www.kino.novatv.bg;
  3. Участник, избран чрез жребий, е изразил желание да получи наградата.

Със спечелилия Участник следва да се уточнят детайлите за получаването на конкретната награда. В случай че спечелилият Участник не отговаря на посочения от него телефонен номер или на съобщенията, изпратени му до e-mail адреса, посочен в регистрацията, и в рамките на 3 (три) дни от обявяването на печелившите, то не осъществи контакт с Организатора, за печеливш се обявява следващ Участник, изтеглен с жребий.

Наградата се предава лично на спечелилия Участник, като самоличността му се установява с представяне от него на валидна лична карта и след като бъде безспорно установено, че именно това е лицето, което е дало правилни отговори на анкетата на страница www.kino.novatv.bg.  Билетите могат да се ползват от 28.11. – 14.12.2014. Билетите са валидни до 14 декември включително и могат да се ползват в кино салоните на Синема Сити в София (без IMAX и 4DX), Пловдив, Русе, Стара Загора, Бургас.