Talking Tom – забавна интерактивна детска играчка – gepi.bg

1
Добави коментар
gepibulgaria
gepibulgaria

Интерактивния Talking Tom, ще накара вашето хлапе да се смее с часове!

Ако търсите нещо наистина забавно за Вашето дете, нещо с което то наистина ще се забавлява и ще се усмихва с часове – вече го намерихте!

 

Talking Tom е красив, чаровен и забавен говорещ котарак, базиран на едно от най-популярните мобилни приложения! Вече не е необходимо да се лишавате от смaртфона си, за да се забавлява Вашето дете! Можете да му доведете говорещия Том в къщи! Нещо повече говорещата играчка може да разсмее всички и малки и големи, тя е забавление за цялото семейство!

 

Ваучера важи за:

1 бр. интерактивна детска играчка Talking Tom

Характеристики на продукта:

Размери: 28 см.

Цвят – сив.

Подходящ за деца над 3 години.

Работи с 3 батерии 1,5 V (не са включени в комплекта)

Информация за продукта:

Том – говорещ котарак, който реагира на докосване и повтаря всичко, което кажете със смешен глас! Със сензори на лапичките, между веждите и на опашката. В ушичките индикатори за звук. Емулатор на глас в устните. Повтаря всичко. Има 3 секунди памет. Когато го тупаш го по главата и охка, като го пипнеш за ухото – пее песничка, като го пипнеш за ръката – пищи, като го настъпиш по крачето – охка.

 

Категория: За детето

Град: София, Пловдив, Варна, Бургас, Велико Търново, Стара Загора, Благоевград, Сандански, Русе, Плевен, Хасково, Перник, Пазарджик, Враца, Сливен, Габрово, Добрич, Шумен